Ajuntament de Centelles

L'ALCALDE PARLA

BAN 2 D'OCTUBRE

Benvolguts ciutadans,
Benvolgudes ciutadanes,

Ahir diumenge dia u d’octubre a Centelles vam poder exercir el nostre dret a vot d’una manera pacífica i gràcies a la participació ciutadana. Però això no ha estat així a molts altres llocs, on hi ha hagut agressions i violència, fet pel qual s’han registrat més de vuit-cents ferits. I és per aquest motiu que nosaltres ens solidaritzem del tot amb les persones que han patit les conseqüències de la brutalitat de les forces de l’ordre de l’estat per tal d’impedir que es pogués exercir aquest dret.

Rebutgem la repressió i la vulneració de drets fonamentals que es va exercir durant el dia d’ahir. I reconeixem i agraïm profundament l’actitud i el comportament de la ciutadania que va mantenir una actitud cívica, serena, coratjosa i pacífica. Donem també ple suport per demostrar que qualsevol cosa solament es pot solucionar a través de la via del diàleg i l’entesa.

Per tant, reclamem que aquesta actitud que hem emprès és una actitud per manifestar el ple rebuig a la violència i demanar que es posin d’acord per a trobar una via dialogada. No cal dir que la tensió insostenible que estem vivint requereix una acció política, diàleg i negociació, reflex d’una societat madura, pacífica i plenament democràtica.

És per tot això que fem una crida a tots els centellencs i centellenques perquè demà d’una manera pacífica i ordenada exercim la nostra protesta més enèrgica fent una aturada de vint-i-quatre hores.

Solidaritzem-nos-hi

Miquel Arisa Coma
Alcalde

Centelles, 2 d'octubre de 2017 

Centelles

Destaquem

© Ajuntament de Centelles · C/ Nou, 19 CENTELLES 08540 (Barcelona) Tel. 938 810 375 Fax: 938 812 094