Ajuntament de Centelles

L'ALCALDE PARLA

20è aniversari festival contra el càncer

Enguany hem celebrat el 20è aniversari del festival que fem a la nostra població cada any per recaptar diners per a la lluita contra el càncer.

Aquest festival té dues vessants molt definides; la més important és, òbviament, que es fa per obtenir diners per destinar-los a millorar la qualitat i l’assistència de les persones de la comarca que dissortadament contrauen aquesta malaltia. Això ja té un valor en si mateix  i a més s’informa a la ciutadania sobre aquesta afecció i es treu el tabú que l’envolta; fa que l’afrontem cara a cara i la intentem prevenir.

La segona i també important és que tot un conjunt d’entitats del poble, de dansa, de cant,  de ball, de teatre... s’aboquen a participar-hi aconseguint un espectacle distret on per sobre de tot hi ha la col·laboració de la convivència d’un municipi. Cal fer notar com ha millorat en aquests 20 anys, la qualitat de les actuacions, la qual cosa fa palesa que en aquest moment tinguem un municipi amb un alt nivell cultural.

És per això que vull fer arribar el meu agraïment a les persones que organitzen aquesta activitat com una més de les que es fan durant tot l’any per lluitar contra aquesta malaltia i també per aquesta ferma voluntat d’esforçar-nos tots plegats per ser una mica més cultes i solidaris i així anar construint un poble on dóna goig de viure i conviure.

Miquel Arisa Coma
Alcalde de Centelles

Centelles, març 2014 

Centelles

Destaquem

© Ajuntament de Centelles · C/ Nou, 19 CENTELLES 08540 (Barcelona) Tel. 938 810 375 Fax: 938 812 094