ALFONS GIOL

Alfons GiolNom i cognoms: Alfons Giol i Amich
Any i lloc de naixement: 1956 - Centelles

E-mail: giolaa07@gmail.com

 

Sóc llicenciat en dret i secretari d’ajuntament de les dues primeres categories (fins a vint mil habitants), en que es divideix l’assessorament legal en el cos de funcionaris d’administració local amb habilitació estatal. He completat força cursos i seminaris especialitzats en dret local, i també he exercit com a docent i com a autor de treballs i seminaris propis de la gestió municipal.

Visc des de sempre a Centelles a Can Riu, a tocar de la carretera de Banyeres on em podeu trobar sempre que faci falta. El meu telèfon mòbil és el 615 20 63 70.

M’agrada tot el que té a veure amb les persones, els seus problemes i el seu creixement des de valors com el respecte i la llibertat tant individual com col·lectiva. M’importa la terra que ens sustenta, la cultura que ens fa grans, i em mobilitza la dignitat sense la qual les persones i els pobles perdem la salut i el dret a transformar la nostra realitat per ser millors i avançar. Crec que hi ha un manera millor de governar on la terra i les persones es posin en primer lloc i crec que el nostre país mereix ser independent de sobiranies alienes, per ser més just i més net. I això ho hem de fer entre tots i totes, començant pels nostres pobles.

A la meva primera joventut vaig estar molt compromès en la vida social i política de Centelles. Després, la feina als ajuntaments de Balenyà, Tona,Manlleu i ara a Olost, van propiciar que m’allunyés i ara, amb la meva incorporació a la política de Centelles com a regidor d’ARAJUNTS, he retornat amb ganes de servir.

 

 

Data actualització: 20/11/2015