• VÍCTOR NIN I DAVID NURI

  VÍCTOR NIN - GUITARRA
  DAVID NURI - SAXO TENOR

  Aquests joves músics es van conèixer a l'assignatura de "Transports i Acompanyaments" durant el transcurs de la seva Titulació Superior al Taller de Músics. Allà és on començà la seva relació musical. Uns mesos més tard, el saxofonista centellenc col·laborà al projecte final de carrera del guitarrista de Sant Sadurní d'Anoia i, a partir d'allà, decidiren iniciar quelcom nou on puguéssin compartir coneixements i punts de vista. Nin i Nuri ens oferiran un repertori variat de versions de diferents gèneres passades pel seu filtre més personal.

   

 • DANI PÉREZ & DAVID MENGUAL DUET

  DANI PÉREZ - GUITARRA
  DAVID MENGUAL - CONTRABAIX

  El concert que presentem a duet es podria definir com un inventari de vivències musicals i personals, sense guió, sense paraules, sense convenis, partint de la confiança, el respecte i les ganes de compartir música.
  David Mengual: El 1994, quan vaig tenir l’oportunitat de tocar amb en Dani Pérez per primer cop, vaig entendre que sempre recordaria aquell dia. En pocs minuts em va regalar generositat, musicalitat i talent… el millor regal d’inspiració musical i humana que recordo. Fa molts anys que gaudeixo de la persona i de la música d’aquest guitarrista nascut a l´Argentina, compartint i aprenent plegats en projectes diversos; aquest fet alimenta les meves ganes de seguir aprenent i justifica sobradament la meva condició de "músic".


 • BROX & SAIGI DUO

  FERNANDO BROX – FLAUTA
  TONI SAIGI - PIANO

  El duet Brox & Saigi, ens ofereix una experiència musical en la qual la improvisació i la frescor hom mesclen amb la maduresa i la ciència de dos joves talents actius de l’escena jazzística catalana. Aquesta experiència ens durà de la mà per diversos registres i paisatges on trobarem improvisació lliure, temes de composició pròpia i visions personals de cançons i standars de diverses èpoques i autors, sempre des de la complicitat i la sensibilitat que caracteritza a aquests dos viatgers de l’univers sonor i la seva immensa capacitat de captivar i sorprendre al públic amb el seu discurs musical. Sens dubte, una vivència imprescindible.
 • CHICUELO - MEZQUIDA

  MARCO MEZQUIDA - PIANO
  JUAN GÓMEZ ‘CHICUELO’ - GUITARRA FLAMENCA
  PACO DE MODE - PERCUSSIÓ

  Guanyador del Goya, brillant com a solista o com a soci de Poveda i Duquende, un escollit: pocs compositors i guitarristes ha donat el flamenco tan sòlids i influents com Juan Gómez, Chicuelo. Marco Mezquida: músic total, rotund, creador d'un pianisme únic, que s'enriqueix en la diversitat, que no ha parat de sorprendre des de la seva irrupció en l'escena europea. Encreuament de camins de dues personalitats artístiques tan nítides com dúctils.
  Una intersecció marcada per l'autenticitat, l'admiració mútua i l'entrega absoluta a la música.
  "Pinta el teu poble i pintaràs el món", diuen que va dir Tolstoi. Però és el món el que sempre està arribant i, pinzellada a pinzellada, traça aquest territori anomenat Barcelona. Més tard,Chicuelo i Marco Mezquida la pinten a ella: acolorida, tòrrida, profunda, lúdica, antiga, jove, intensa en la vigília i en els seus somnis. La tela on pinten està teixida pel seu temps i el seu lloc. No és fusió, no és música del món: és el pols del Mediterrani que ressona. Barcelona port i refugi, punt de convergències i trànsit, platja d'un Mediterrani on fugitius i cercadors de tota mena s'enreden. Dos caçadors de sons s'enreden.
  Marco Mezquida i Juan Gómez, Chicuelo, es troben, no es pregunten d'on vénen. Dos que sonen, que respiren en un idioma anomenat art, conversen i conversen des de tecles i des de cordes. Parlen música en la llengua del Mar Nostre. Ens expliquen la música que pinta un port, música que és com l'aigua: s'agita, es barreja i, així, l'aigua és mar, el mar és aigua i és una aigua que és tots els mars: així les músiques naveguen, convergeixen; així sonen Marco Mezquida i Chicuelo.

 • CARLES I JOAN MARGARIT: DES D'ON TORNAR A ESTIMAR

  JOAN MARGARIT: POETA
  CARLES MARGARIT: SAXO, DIRECCIÓ I ARRANJAMENTS
  XAVIER ALGANS: PIANO

  Des d’on tornar a estimar, és un espectacle poètic-musical que té com a fil conductor la poesia de Joan Margarit.
  El jazz i la poesia s’entrellacen en aquesta proposta on els versos d’un dels poetes més grans de la literatura catalana, Joan Margarit, es projecten en la seva pròpia veu. Sensibilitat extrema en mans del compositor, arranjador i saxofonista Carles Margarit que els tradueix amb un acompanyament musical jazzístic i construeix un embolcall sonor ajustat a la bellesa de les paraules i la música. Tot un luxe pels sentits.