tel. 93 881 23 23
 
 
 
El Pipa
Què és el Pipa
Centres d'ensenyament
On som
Informació
  Assessorament
  Estudis i professions
  Laboral
  Viatgeteca
  Carnets
  Internet
  Material documental
  Participa
  Entitats joves  
  Comissions  
  Grups de música  
  Digues la teva
  Fotos i vídeos
  Pla jove
  Enllaços
  Web de Centelles
  L'enquesta
  Saps que és el Pla Jove?
 
No el conec
Si, pero no participo
Si, vaig donar la meva opinió
No m'interessa
   
  Altres enquestes  
 

Buscador Gahooyoogle

 
     
INICI » PARTICIPA » GRUPS DE MÚSICA
 
   
 
 
 

Sleazy Trigger

El grup neix a la localitat de Centelles Comarca d’Osona (BCN) amb les ganes de fer un tipus de música diferent a la típica musica que es fa a la comarca. Toquem un hard rock comercial influenciat al 100% per bandes dels anys 80 . Un estil de música que encara que sembli que esta oblidat compta amb un bon número de seguidors a Osona i arreu del món.
 
En un principi el repertori de la banda es centrava en versions de grups com Kiss, Poison, ac/dc, Motley crue, Aerosmith, the Rolling Stones entre d’altres. En l’actualitat sleazy trigger disposem d’uns quants temes propis i els interpretem juntament amb al repertori de versions

Un concert de Sleazy Trigger es compon de varius factors, apart de que la majoria dels temes son molt coneguts per el públic, la posta en escena es molt dinàmica i això fa que es converteixi en un espectacle molt divertit i amb molta participació dels espectadors. Ens hem trobat molts casos de gent que no es fanàtica d'aquet tipus de musica i en un dels concert de Sleazy Trigger surten sorpresos i satisfets.

 

Els Sleazy Trigger ja portem uns quants concerts, pràcticament un per setmana, des de que es va formar el grup. Destacaríem els concerts de Gelida a la sala Cidsay o el de Sant Vicenç de Castellet ( Manresa ) on la acollida i resposta del públic va ser impressionant.

A Centelles poble natal de Sleazy Trigger, comptem amb un bon numero de seguidors i els segueixen a tots els concerts, a ressaltar els concerts de Centelles com el del Carpe Diem o el City Arms, on van omplir els locals a rebentar i tan la gent com els membres del grup vam sortir eufòrics.

Sleazy Trigger nomes ha fet que començar i arranca amb molta força.

Les critiques sobre el grup son positives i hi han ofertes per que el grup vagi a actuar a països com Colòmbia i Anglaterra per citar dos dels mes importants.

En breu Sleazy Trigger entrarem en un estudi de gravació per gravar un cd demo del grup on hi aniran les seves pròpies composicions.

Per mes informació del grup visiteu www.myspace.com/sleazytrigger

El grup està composat per:
XEAVY - VEU
SLEAZY(SERGI) - BAIX
LUCKY - GUITARRA I VEU
GERARD - GUITARRA I VEU
JORDI - BATERIA

 
   
 
VINE AL PIPA!

MATINS

Divendres de 10 a 13 h

TARDES

De dilluns a dijous de 17 a 20 h
Agenda
  24 de març de 2018

7a cursa urbana pel poble saharauí
 
  14 d'abril de 2018

Marató de sang
 
  28 d'abril de 2018

Final Local del Raid dels Ausetans 2018 (menors)
 
 
 
 
© El Pipa C/ Jesús, 25 08540 Centelles Tel. 93 881 23 23 | a/e: elpipacentelles@gmail.com | avís legal | crèdits