Ajuntament de Centelles

NOTES DE PREMSA

Data actualització: 19/04/2013

XERRADA L’EMPRESA A INTERNET
L’ÈXIT D’E-COMMERCE

El passat 13 de març es va fer la xerrada “L’empresa a Internet. L’èxit d’e-commerce” al Casal Francesc Macià de Centelles a càrrec d’en David Masó Mas, enginyer superior en telecomunicacions i emprenedor d’èxit.

La jornada va consistir en donar una visió per emprendre amb èxit a través d’internet, on es va donar exemple d’oportunitats de la forma de vendre per internet; també va explicar les diferents tendències d’e-commerce.

Hi van assistir més de 40 persones, emprenedors, responsables de petits negocis, empreses que volen explorar nous canals de venta, petits comerços que es volen plantejar vendre en un territori més ample a través d’internet.

Els assistents van valorar molt positivament la jornada i van participar-hi d’una forma molt activa.

Centelles, 13 de març de 2013

SIGNATURA DEL CONVENI SECOT - AJUNTAMENT DE CENTELLES
XERRADA “10 FORMES D’AUGMENTAR EL BENEFICI”


El dilluns dia 21 de gener l’Ajuntament de Centelles va signar el conveni amb l’entitat SECOT, associació que agrupa a professionals de tots els sectors de l’economia i de totes les àrees de gestió de l’empresa, per tal de donar suport a les noves iniciatives empresarials i al teixit de PIMES del territori d’Osona Sud. Hi han assistit l’alcalde de Centelles, Sr. Miquel Arisa; el president de SECOT, Sr. Daniel Cañardo i el coordinador de SECOT a Osona, Sr. Joan Anglada.
 
Després de la signatura del conveni s’ha fet la xerrada “10 formes d’augmentar el benefici” a càrrec del Sr. Llorenç Macias, també membre de SECOT. La sessió ha consistit en analitzar els paràmetres més importants de l’activitat empresarial partint de 10 possibles formes d’augmentar el benefici i ha donat receptes per a l’aplicació pràctica per part de les microempreses i petites empreses.

A la xerrada hi han assistit unes 50 persones.

Centelles, 21 de gener de 2013

Des de l'ajuntament de Centelles us informem de:

1) Jornades de qualitat empresarial. Des del Servei de promoció econòmica osona sud alt congost s'han organitzat tres xerrades que es van iniciar ahir a Taradell i que continuen avui i finalitzaan el proper dia 11 de desembre. Els temes tractats van destinats a diferents sectors comercials i industrials.

2) El proper diumenge 13 de desembre Centelles realitzarà el primer campionat de pòquer d'Osona amb la modalitat Texas Holdem. Les inscripcions ja esan obertes al preu de 20 euros.

3) La jornada tecnica de la Fira de la tofona comptarà amb la presència de Xavier pellicer, del restaurant Abac (2 estrelles michelin) i Fermí Puig del resaurant Drlma de l'Hotel Majestic (1 estrela michelin). Les dues demostracions de cuina seran comentades per jaume fàbrega (gastronom i escriptor) i per enric gràcia (micòleg col·laborador de TV3 en el programa caçador de bolets). A més també comptarem amb la participació de la universitat de vic, el centre tecnologic i Forestal de catalunya, lassociació de tofonaires d'osona i del valles, l'empresa distribuidora bolets puig i el departament d'agricultura. La jornada es gratuïta i tant va destinada a professionals i tècnics del sector com gent interessada en la cuina, el cultiu i la manopulació d'aquest producte.

Podeu ampliar la informació a la web de www.centelles.cat. Tot així per qualsevol dubte estem a la vostra disposció.

Centelles, 1 de desembre de 2009

Des de l'ajuntament de Centelles us informem de:

1) Finalitza el Programa "Camina i fes salut". Avui dimarts a les 21.30h última caminada i sopar amb els participants d'aquest programa que ha comportat que des de finals de juny fins avui més de 200 persones han participat diàriament a les caminades que s'havien organitzat des del CAP i amb la col·laboració de l'Ajuntament. La sortida de la caminada es al passeig de Centelles i el sopar a la pista del casal francesc macià. Entre d'altres, comptarà amb la presència de l'alcalde de Centelles Miquel Arisa, el Dr. Vilatimó i la regidora margo Prat que faran balanç de com ha anat el programa.

2) Inauguració Vestidors del Camp de Futbol. Aquest diumenge 30 d'agost a les 18h s'inauguraran els nous vetsidors del camp de futbol que s'han arranjat amb una subvenció de la diputació de Barcelona i han tingut un cost de 150.000 euros. L'acte comptarà amb l'alcalde de Centelles Miquel Arisa, el President de la UE Centelles Josep Serradelarca i el sr. Abel Garcia, representant de la Diputació de Barcelona.

3) Centelles realitzarà un MERCAT ANTICRISI el proper 25 d'octubre. El mercat vol recuperar el mercat del trasto que hi havia hagut a Centelles fa anys i que en el context actual té sentit recuperar-lo per poder crear un espai on vendre aquells estris que actualment algunes famílies no li donen utilitat i d'altres ho poden necessitar i ho podran trobar a un preu més assequible. Les inscripcions ja es poden realitzar al Servei de Promoció econòmica de l'ajuntament de Centelles i la mesura també ha de servir per complementar el mercat dominical. (en els propers dies es presentaran les diferents activitats que es realitzaran a centelles fins el gener per dinamitzar el comerç local, com la fira de la tofona el 19 i 20 de desembre i el cau de bruixes el 30 de gener).

4) lliurament del Premi Centelles. Aquest diumenge 30 d'octubre a les 12h al centre d'art el março lliurament del Premi Centelles dotat amb 3000 euros i un dels més antics d'espanya amb 67 edicions. Enguany ha comptat amb la participació de més de 130 artistes dels quals diumenge també s'inaugurarà l'exposició col·lectiva de les 30 obres seleccionades. l'exposicio es podrà visitar fins el dilluns 12 d'octubre.

5) Comencen els ACTES DE LA FESTA MAJOR aquest dimecres 26 d'agost amb la inauguracio de la tombola (20h), el pregó (20.30h) i les havaneres. Els actes s'allargaran fins el dimarts 1 de setembre. podeu consultar els actes a www.centelles.cat

Centelles, 25 d'agost de 2009

Des de l'Ajuntament de Centelles us recordem que:

1.- JORNADA DE FINANÇAMENT. Aquest dimarts 30 de juny a partir de les 10h jornada de finançament dins el marc de les V jornades de qualitat empresarial organitzades per l'ajuntament de Centelles i el servei de promoció econòmica d'Osona sud l'Alt Congost. Entre els ponents hi haurà Oriol Guixà i tècnics de l'Institut Català de Finances i Acc10. Podeu consultar el programa a www.centelles.cat

2.- EL JULIOL ÉS CENTELLES. Aquest dimecres comencen les activitats del programa: "El juliol és Centelles". Els dimecres hi haurà cinema a l'espai de la Riera Blanca, els dijous es faran activitats a la piscina i els divendres, dissabtes i diumenges activitats culturals a diferents espais del municipi. Podeu consultar les activitats a www.centelles.cat. A més, es realitzaran diferents tallers per joves cada tarda a l'espai jove. Podeu consultar els tallers www.espaijovecentelles.blogspot.com

Centelles, 29 de juny de 2009

Des de l'Ajuntament de Centelles us informem de:

1) Aquest dissabte 27 Inauguració del Tanatori i jornada de Portes Obertes. La inauguració serà aquest dissabte 27 de juny a les 12h i la jornada de portes obertes s'allargarà fins les 19h del dissabte.

2) El dimarts 30 de juny jornada de qualitat empresarial: "El finançament a les empreses" que comptarem amb la presència d'Oriol Guixà i tècnics de l'ICF i d'Acc10 que analitzaran la situació comarcal, l'acces al finançament i als ajuts per internacionalitzar i innovar.

3) Exposició d'Enric Vall-Karsunke al Centre d'art el março vell. El guanyador del premi centelles 2008 exposa al municipi des del passat divendres 12 de juny i fins el diumenge 2 d'agost de 2009. L'exposició està oberta els dissabtes de 19 a 21h i els diumenges i festius de 12 a 14h i de 19 a 21h Més informació a www.mvell.blogspot.com. Us recordem que fins el 28 de juny es poden entregar els quadres del Premi Centelles d'enguany dotat amb 3000 euros. (més informació a www.centelles.cat)

4) L'Ajuntament de Centelles explica les principals inversions que s'estan desenvolupant a Centelles per millorar els espais públic urbans i que s'estan desenvolupant amb el Fons Estatal d'Inversió Local i amb la concessió del tanatori, que aquest mes de juny entrarà en funcionament aquest equipament. En total s'han invertit més de 2.700.000 euros per arranjar aquests espais. A més, s'ha de tenir en compte que el proper mes de setembre entrarà en funcionament la nova piscina coberta. Podeu consultar el butlletí a www.centelles.cat

5) A la pàgina web de l'ajuntament podeu consultar les activitats que es realitzen al llarg del mes de juny i juliol, com en seria exemple la flama del canigó d'aquesta tarda, el 10è aniversari del centre excursionista d'aquest dissabte o les activitats culturals d'"el juliol és centelles".

Centelles, 23 de juny de 2009

Des de l'Ajuntament de Centelles us informem de les activitats següents i per més informació estem a la vostra disposició.

1) "T'animes a caminar?". Avui dilluns a les 21.30h es realitzarà la primera caminada i presentació d'aquest programa de promoció d'hàbits saludables entre la població, amb una especial émfasi a persones que necessiten realitzar esport. El programa es realitza conjuntament entre l'ABS-Centelles i l'Ajuntament i avui s'inaugurarà oficialment el programa, que consisteix a realitzar una caminada d'una hora. La sortida serà des del passeig a les 21.30h i comptarà amb la presència de l'Alcalde Miquel Arisa, la regidora Margo Prat i el doctor Ramon Vilatimó.

2) "Xerrada sobre el servei Elèctric Municipal". Aquest dijous 18 de juny a les 20h l'alcalde Miquel Arisa parlarà de la lliberalització del sector elèctric que entrarà en vigor el proper 1 de juliol i la incidència que tindrà sobre el Servei Elèctric Municipal. Centelles és l'únic municipi de la comarca que té una empresa pròpia per distribuir i comercalitzar electricitat amb més de 80 anys d'història.

3) "1r Concurs de ratafia embruixada". Dissabte es van presentar les bases del primer concurs de ratafia embruixada en el marc de la botiga al carrer i el taller de ratafia i degutació de productes amb ratafia que es va realitzar al municipi. El premi del concurs consistirà en embotellar la ratafia guanyadora i comercialitzar-la com a producte local dins la campanya de desenvolupament local i comercial que realitzem al municipi.

4) "Premi Centelles". Fins el proper 28 de juny es poden presentar les obres pel Premi Centelles. L'entrega de premis es realitzarà el 30 d'agost dins els actes de la festa major d'enguany.

5) "El Juliol a Centelles". A la web de www.centelles.cat ja es poden consultar les principals activitats del juliol a Centelles i en els propers dies es presentaran el conjunt d'activitats que es realitzaran al municipi.

Centelles, 16 de juny de 2009

Des de l'Ajuntament de Centelles us informem de:

1.- Pla de Barris
L'ajuntament de Centelles s'ha presentat a la convocatòria del Pla de Barris que convoca anualment la Generalitat de Catalunya per rehabilitar el nucli antic de Centelles.

2.- Xerrada al Centre d'art el Março vell
Aquest dijous 14 de maig a les set de la tarda (19h) xerrada al Centre d'art el Março vell amb el crític d'art Albert Mercade i l'artista Eduard Arranz-Bravo que servirà per analitzar l'exposició itinerant de la Diputació de Barcelona que estarà a Centelles fins el proper 31 de maig de 2009 exposant les principals obres de l'artista Arranz-Bravo.

3.- IX Trobada de Grups Amateurs de Teatre d'Osona
Aquest divendres comencen els actes de la Mostra de Teatre d'Osona que s'allargarà fins el proper diumenge 17 de maig i que es complementen amb les exposicions dedicades a Miquel Martí i Pol que es van inaugurar aquest passat dissabte a la capella de jesús i als amics de Centelles.

4.- La Festa del Pi.
L'associació de Galejadors de Centelles i l'Ajuntament estan promovent la campanya: "Vota per la festa del Pi" amb l'objectiu de mobilitzar el màxim nombre de persones que votin per aquest esdeveniment tan lligat al municipi de Centelles i que opta a convertir-se en patrimoni immaterial de catalunya i Andorra. Les votacions es poden fer des de www.centelles.cat, des de http://www.ccc.cat/patrimoni.php o a traves de sms Tresor + espai en blanc + número de candidatura (la festa del pi es el número 45). Enviar-ho al número 5523

5.- LXVII PREMI Centelles
Ja es poden consultar les bases del Premi Centelles a la web de centelles.cat i a la web del Centre d'art el Março vell www.mvell.blogspot.com. Les obres es poden entregar fins el 28 de juny i el lliurament del Premi, dotat amb 3000 euros i el muntatge d'una exposició, serà per la festa major d'estiu el diumenge 30 d'agost.

Podeu trobar més informació a www.centelles.cat i per qualsevol dubte i/o suggeriment estem a la vostra disposició.

Centelles, 12 de maig de 2009

Des de l'Ajuntament de Centelles us informem de la convocatòria del LXVII Premi Centelles de pintura. La recollida d'obres s'iniciarà el 13 de juny i finalitzarà el 28 de juny de 2009. El veredicte es donarà a conèixer dins els actes de la festa major el diumenge 30 d'agost a les 12h i l'exposició finalitzarà el 12 d'octubre. El premi està dotat amb 3000 euros i el muntatge d'una exposició, així com l'entrega de dues mencions honorífiques.

Us recordem que aquest diuemenge a les 13h cantada de caramelles davant l'ajuntament i que a partir del dia 17 activitats de primavera i sant jordi al municipi.

Centelles, 9 d'abril de 2009

Des de l'Ajuntament de Centelles us informem que:
Exposició Arranz-Bravo. Aquest divendres 3 d'abril a les 19h inauguració de l'exposició itinerant que organitza la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb la Fundació Arranz-Bravo, l'ajuntament de l'Hospitalet i l'ajuntament de Centelles. El Centre d'art el Marçó vell, que acullirà l'exposició fins el proper 31 de maig serà el primer espai de la província on es pot veure aquesta exposició que comptarà amb activitats paral·leles com visites guiades a les escoles i una visita guiada oberta a tota la poblacio el diumenge 26 d'abril i una xerrada del crític Albert Mercade i l'artista Arranz-Bravo el 14 de maig. La inauguració comptarà amb la presència del diputat de cultura José manuel Gonzalez, l'alcalde de Centelles Miquel Arisa i està prevista l'assistènca de l'artista.

Exposició Maria del Mar Bonet. L'exposició es prorroga fins el proper 31 de maig de 2009. Per tant, el centre d'art el marçó vell, durant els mesos d'abril i maig acollira dues exposicions de gran nivell.

Centelles, 31 de març de 2009

Des de l'ajuntament de Centelles us fem arribar aquesta informació de les millores que s'estan realitzant al riu congost. Per més informació podeu contactar amb el regidor de medi ambient Eduard Banqueri.

Centelles, 24 de març de 2009

Des de l'Ajuntament de Centelles us informem de:
1.- Aquest dimecres 18 de febrer a les 19.45h a la Casa de Cultura de Centelles presentació de les parelles lingüístiques. Aquest projecte, s'esta realitzant entre la Fundació Osona Formació i Desenvolupament, l'escola d'adults de Centelles i el Consorci Per la Normalització Linguistica de Centelles.
2.- Us recordem la inauguració de les exposicions:
Maria del Mar Bonet (pintures), al Centre d'art el Marco vell a les 19.30h del divendres 20 de febrer
Sensacions (artistes del Voltreganes), a la Capella de Jesus a les 19h del divendres 20 de febrer

Centelles, 17 de febrer de 2009

Des de l'Ajuntament de Centelles us informem de:
1.- Carnaval de Centelles. Us informem que demà a partir de les 10h, rua infantil, al vespre concert i dissabte la gran rua partir de les 18h i el diumenge enterrament de la sardina. Més informacio a www.centelles.cat
2.- Maria del Mar Bonet, exposarà al Centre d'art el Março vell. Inauguració, el divendres 20 de febrer a les 19.30h, amb la presència de l'artista.
3.- Duatló de Centelles. Ja estan obertes les inscrpcions per la duatló que es realitzarà el 29 de març i forma part de les duatlons de terra endins. Més info a www.duatlocentelles.cat

Centelles, 12 de febrer de 2009

Des de l'Ajuntament de Centelles us informem de:

Cau de Bruixes i Carnaval. El passat dissabte van començar les activitats del Cau de Bruixes i del Carnaval que s'allargaran fins el proper 15 de febrer. Les principals activitats es realitzaran aquest dissabte amb el Cau de Bruixes i el dissabte que ve amb la rua de Carnaval. Tambe es de destacar el concert del divendres 13 de febrer amb "se atormenta una vecina" i "Dies Irae Dj's". Mes informacio a www.centelles.cat

Centre d'art el Março vell. Us informem de les exposicions que es realitzaran al Centre d'art el Março vell fins el proper maig.
Artistes locals. Una cinquantena d'artistes locals exposen fins el proper 15 de febrer.
Maria del mar bonet. La cantant mallorquina exposarà les seves pintures del 20 de febrer fins el 29 de març
Arranz-bravo. Exposició conjunta entre la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de l'Hospitalet i la Fundació Arranz-Bravo que s'inaugurarà a Centelles el proper 3 d'abril fins el 30 de maig.
Premi Centelles. Al llarg del mes de febrer donarem a coneixer les bases. Les obres seleccionades s'exposaran del setembre al octubre. El mes de juny i juliol mostrarem el guanyador del Premi de l'any anterior.

Cooperació i Solidaritat. Adjuntem dos arxius, on es detallen els projectes de Cooperació que es destinaran per aquest 2009 i la campanya que es realitza conjuntament amb l'Espai jove de recollir joguines pel Senegal. La recollida finalitza el proper 13 de febrer.

Centelles, 3 de febrer de 2009

Des de l'Ajuntament de Centelles us informem de:

1) El passat 7 de gener el ministeri d'administracions públiques ens va confirmar l'acceptació dels dos projectes presentats al Fons d'Inversió Estatal i per aquest motiu, aquest dimecres a les 22h realitzarem un Ple extraordinari per aprovar el projecte de millora d'espais públics urbans.

2) També us informem que el municipi de Centelles està difonent els serveis de l'Oficina d'habitatge del Consell Comarcal d'Osona, a travès d'una campanya conjunta entre l'ajuntament i el Consell Comarcal amb l'objectiu de donar informació dels serveis que s'oferten des d'aquest ens supramunicipal. El principal objectiu de difondre aquest servei es per la borsa de mediació que preten posar en contacte propietaris d'immobles que els volguin posar en lloguer i persones que busquin pis per llogar amb l'aval de la Generalitat. Abans d'aquesta campanya conjunta ja s'havia col·laborat amb altres línies d'actuació com el tràmit d'ajuts per el lloguer, etc.

3) Aquest dissabte festa de sant antoni abad.

Centelles, 12 de gener de 2009

Destaquem

© Ajuntament de Centelles · C/ Nou, 19 CENTELLES 08540 (Barcelona) Tel. 938 810 375 Fax: 938 812 094