Ajuntament de Centelles

NOTICIA

Campanya informativa Les restes de jardineria no són un rebuig

 


Del 20 al 30 de novembre es porta a terme una campanya informativa per evitar llençar restes de jardineria als contenidors de rebuig. Sota el títol Les restes de jardineria no són un rebuig consisteix en recordar que les restes de jardineria, com branques, gespa, fulles, canyes o terra, no es poden abocar als contenidors perquè es col·lapsen ràpidament i suposa un sobrecost el fet de portar-ho a l’abocador. Per això s’han instal·lat uns plafons informatius al costat dels contenidors on habitualment es detecta la problemàtica.

Per recollir els residus verds lleugers com la gespa o fulles seques es poden fer servir les saques que es venen a l’ajuntament, durant aquests dies a preu reduït. Els dilluns, dimecres i divendres a partir de les 21h es poden deixar al portal de casa i el servei de recollida de l’orgànica les buidaran i les deixaran per damunt de la porta. Les branques, les canyes o la terra de jardí s’han de dur a la deixalleria on les acceptaran gratuïtament. Cremar-ho no és una bona solució perquè implica l’emissió de gasos d’efecte hivernacle, a més dels problemes de pudors que generen. Es demana a tothom seguir les recomanacions en benefici del poble.

Aquesta campanya s’emmarca dins la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, a la que Centelles està adherida, però es preveu repetir-la en diversos moment de l’any.

« Més informació sobre la campanya »

Dilluns, 20 de novembre de 2017

 

Destaquem

© Ajuntament de Centelles · C/ Nou, 19 CENTELLES 08540 (Barcelona) Tel. 938 810 375 Fax: 938 812 094