Ajuntament de Centelles

NOTICIA

El Centre Obert de Centelles fa mig any que funciona


L'Ajuntament de Centelles i el Consell Comarcal d'Osona donen suport al Centre Obert de Centelles, un servei d'atenció socioeducativa gestionat per la Fundació pel Suport Social Solidari. El projecte va néixer de la necessitat detectada des dels Serveis Socials bàsics del municipi per oferir una tasca socioeducativa per infants de 6 a 12 anys.

El servei va començar el gener d'enguany amb un grup de 9 a 12 anys i està ubicat a la ronda de les Tàpies, 47. L'objectiu bàsic del Centre Obert és fer servir el lleure com a espai de detecció, de prevenció de problemes i de referència educativa per promoure l'adquisició d'hàbits bàsics i actituds positives per afrontar la vida quotidiana.

Aquest mes de juny han presentat la memòria tècnica. Dels resultats obtinguts aquest primer semestre de l'any en destaca que s'ha donat servei a 9 famílies (11 infants), que el Centre Obert ha tingut bona acceptació, que les activitats dissenyades ha tingut una valoració positiva de les famílies, i que els assistents han valorat entre molt i força bé les instal•lacions, les activitats i les educadores.

De cara al futur pensen ampliar l'atenció directa a noves franges d'edats, estructurar el treball amb les famílies dedicant-hi més temps a fer trobades, aconseguir wifi, optimitzar les eines de seguiment dels infants elaborant Projectes Educatius individualitzats, ampliar les coordinacions amb l'escola i els agents educatius, realitzar més activitats en l'àmbit comunitari i consolidar l'avaluació del grup a inicis i a finals de curs.

Dimarts, 11 de juliol de 2017

Destaquem

© Ajuntament de Centelles · C/ Nou, 19 CENTELLES 08540 (Barcelona) Tel. 938 810 375 Fax: 938 812 094