Ajuntament de Centelles

NOTICIA

L’escola Xoriguer ha inscrit dues cooperatives a l’Ajuntament

 


El passat 5 de desembre, els alumnes de 5è i 6è de l’escola Xoriguer, van venir a l’Ajuntament a inscriure les 2 cooperatives que han constituït, Xoricooper i Happy hands.
Primer van anar a l’Oficina de Promoció Econòmica, on van presentar els estatuts i l’acta fundacional i se’ls va donar el Codi d’identificació Fiscal (CIF) de les cooperatives. Després van ser rebuts per l’alcalde, Miquel Arisa Coma, a la sala de plens de l’Ajuntament on van explicar el projecte i els passos que estan fent.

Aquest projecte s’emmarca dins el programa Cultura emprenedora a l’escola (CuEmE) impulsat per la Diputació de Barcelona on l’Ajuntament de Centelles s’hi adherit per primer cop amb la voluntat d’expandir-ho a les altres escoles de la població. Cultura emprenedora a l’escola (CuEmE) fomenta l’esperit emprenedor i les competències bàsiques en el cicle superior d'educació primària.

Durant un curs escolar, l'alumnat crea i gestiona una cooperativa escolar amb el recolzament de la comunitat educativa, l'administració i altres agents socials de la seva localitat.


Dijous, 14 de desembre de 2017

 

Destaquem

© Ajuntament de Centelles · C/ Nou, 19 CENTELLES 08540 (Barcelona) Tel. 938 810 375 Fax: 938 812 094