Ajuntament de Centelles

NOTICIA

Javier Erre de Barcelona guanya el 75è premi Centelles

 

El veredicte del Premi Centelles 2017 del 75è Concurs de pintura es va fer públic diumenge 27 d’agost al Marçó vell, presidit per l’alcalde Miquel Arisa Coma que va dir “Es un dia molt especial ja que 75 anys no es compleixen cada dia. Ha estat un any amb dues exposicions especials com la de les obres de membres del jurat i la mostra de pintures de guanyadors del premi comparant obres actuals i de quant es va guanyar. Va desitjar llarga vida al concurs”. El regidor de cultura Xavier Serra va llegir el veredicte. També hi havia a la presidència els membres del Marçó vell els artistes Josep Musach i David Casals. El guanyador ha estat Javier Erre de Barcelona amb l’obra “el verano de la tortuga”, les mencions d’honor han correspost a Josep Maria Galceran Reniu (Tiana) per “Cargol treu banya” i a Carlos Martínez (Rubí) per “Arof”.

A la primera fase es van presentar 101 obres en format digital , la comissió va fer una preselecció de 78 obres, 21 de les quals van ser seleccionades per exposar i per optar al premi d’enguany.

Les obres seleccionades es poden visitar al Março vell fins el 15 d’octubre en horaris habituals de dissabtes, diumenges i festius.

 

Dimarts, 29 d'agost de 2017

Destaquem

© Ajuntament de Centelles · C/ Nou, 19 CENTELLES 08540 (Barcelona) Tel. 938 810 375 Fax: 938 812 094