Ajuntament de Centelles

NOTICIA

X Jornada de la gent gran


Dissabte dia 8 de juliol es va celebrar la desena jornada de la gent gran, que organitza l'àrea de Benestar i Família de l'Ajuntament de Centelles, i en la que estan convidats tots els centellencs i centellenques majors de 65 anys.

Cada any la jornada ha estat sobre un tema monogràfic diferent: a l'entorn de l'esport, de la vellesa, de la salut, la relació amb els infants.... Enguany es va desenvolupar amb el lema Viu la vida amb un somriure. Hi van participar un total de cent dues persones i van estar coordinades per la Carme i la Mercè de Benestar Social, juntament amb la regidora Neus Verdaguer.

Enguany també es va fer un reconeixement a totes les regidores que durant aquests deu anys han anat desenvolupant aquesta activitat començant per la Rosa Díez, la Joana Aragall, la Maria Urpina i la regidora actual, Neus Verdaguer.
La jornada va ser plena d'activitats, comptant amb quatre tallers (risoteràpia, coral, ball i teatre) que estaven coordinats per tal que tothom pogués participar en tots ells. Al llarg del matí també es va fer un concert de la Coral Veus de Tardor i al migdia una mostra de teatre del grup Jovent major de 65 anys de Centelles.

Dilluns, 10 de juliol de 2017

 

Destaquem

© Ajuntament de Centelles · C/ Nou, 19 CENTELLES 08540 (Barcelona) Tel. 938 810 375 Fax: 938 812 094