Ajuntament de Centelles

NOTICIA

Presentat el llibre de la Festa Major de Centelles

 

El divendres 28 a la sala de vidre del Casal Francesc Macià es va fer la presentació del llibre de la Festa Major d'estiu que es farà del 30 d'agost al 3 de setembre, el qual conté els actes d'enguany i el treball Història de l'aigua de Centelles d'Assumpta Falgueras Marsal.

L’alcalde Miquel Arisa Coma va presentar l’acte recordant que aquesta legislatura els llibres de festa major tenen l’aigua com a tema central i agraint a l’autora la feina feta “era la persona idònia per fer-ho, ja que Assumpta Falgueras és néta de Josep Falgueras Pujol artífex i fundador de l'empresa que va portar l'aigua a les cases del municipi”. Falgueras va explicar “que des de 1910 fins a la compra per part de l’Ajuntament de la companyia Successors de Josep Falgueras Pujol el 1987 l’empresa va ser de la família”.

Succesors de Josep Falgueras Pujol, era portada pels fills del fundador. Va ser l'any 1987 quan l'Ajuntament va adquirir l'empresa i va municipalitzar aquest servei. Falgueras, va agrair a tothom l’ajuda en fer el llibre i va recordar que havia fet “un resum del què he trobat i el què m’han dit”.

Aquest llibre programa es distribueix gratuïtament des de l'Ajuntament a tothom que el vulgui, només cal anar-lo a buscar a partir del 14 d’agost.

Dimarts, 1 d'agost de 2017

Destaquem

© Ajuntament de Centelles · C/ Nou, 19 CENTELLES 08540 (Barcelona) Tel. 938 810 375 Fax: 938 812 094