Ajuntament de Centelles

NOTICIA

Centelles rep el pla d’acció per a l’impuls d ela Responsabilitat Social Corporativa

 

 

 

 


L’Ajuntament de Centelles ha rebut un pla d’acció que hem elaborat conjuntament amb tècnics de la Diputació de Barcelona per a avançar en el camí de la sostenibilitat, gràcies a noves actuacions i projectes socialment responsables.

Aquest és el resultat del treball que hem portat a terme personal tècnic i càrrecs electes de l’Ajuntament de Centelles juntament amb Diputació de Barcelona, en el marc del Catàleg de Serveis, per a integrar els valors de la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) a nivell organitzatiu i donar a conèixer les polítiques socialment responsables a la ciutadania.

En aquest treball es va identificar el destacat volum de bones pràctiques ja implantades a Centelles i seguidament es va realitzar la diagnosi que ha permès conèixer el nivell d’integració de la RSC en la gestió i estratègia municipal. Així es pretén promoure un model de gestió que afavoreixi la relació ètica i responsable de l’Ajuntament de Centelles amb tots els públics amb els que es relaciona i s’estableixin objectius orientats al desenvolupament sostenible de la societat.

Divendres, 28 de juliol de 2017

Destaquem

© Ajuntament de Centelles · C/ Nou, 19 CENTELLES 08540 (Barcelona) Tel. 938 810 375 Fax: 938 812 094