Ajuntament de Centelles

NOTICIA

S’ha presentat oficialment la Festa Major d’estiu

 

Va obrir l’acte de presentació de la Festa Major d’Estiu d’enguany l’alcalde Miquel Arisa Coma anunciant que es fa del 30 d’agost al 3 de setembre, “però que el diumenge 27 d’agost ja es fa el lliurament del premi del 75 Concurs de Pintura Premi Centelles al Centre d’art el Marçó vell”. Va dir que el pregó el farà Jordi Terns Vall-llovera un centellenc resident a Tòquio, dimecres dia 30 d’agost, “seguim amb la tradició dels últims anys de fer-ho fer a residents fora de l’estat espanyol i alternant un home i una dona”. Va recordar que la Festa Major l’organitza la comissió de festes presidida per Neus Verdaguer, amb la col·laboració de diverses entitats i les regidories de joventut i cultura. El teatre va a càrrec del grup local Aquinahora teatre jove que representen Hakuna Matata adaptació del rei Lleó”. La majoria d’actes són gratuïts excepte el teatre i el sopar de festa major.

Neus Verdaguer va recordar que enguany Mans Unides fa la 25a tómbola de festa major, com a novetats “hi ha el concert de la Violeta al Purgatori i es farà un guateque a la plaça amb música dels anys 60 i 90 i com a tradicionals no manquen el concert i el ball a la plaça, la White Fest i el 2n sopar de festa major a la plaça amb l’actuació de Peyu, la trobada de gegants i la passejada en família per conèixer millor la riera de la LLavina els actes clouran amb els correfocs infantil i d’adults”.

El membre de la comissió Artur Gisbert va explicar que els actes d’adolescents i menuts es mantenen i reforcen destaquen el Bici-aigua, festa de l’escuma, la gimcana l’actuació de Jaume Barri i sobretot la festa de vídeo jocs al parc del Pla del Mestre entre d’altres activitats.
El cartell d’enguany es obra del centellenc Lluís Xurriach.

Segons l’alcalde “volem que la festa major sigui molt participativa i serveixi per acabar bé l’estiu i poder-se reincorporar a la vida normal al setembre”. També es va destacar que es buscarà que sigui una festa saludable per evitar problemes d’assetjament sexual, drogues i abús de l’alcohol.

Dimarts, 22 d'agost de 2017

Destaquem

© Ajuntament de Centelles · C/ Nou, 19 CENTELLES 08540 (Barcelona) Tel. 938 810 375 Fax: 938 812 094