ROSA PUIG

Rosa PuigNom i cognoms: Rosa Puig Moré
Any i lloc de naixement: 1984 - Centelles

E-mail: rosapuigmore@gmail.com

 

Formació

Llicenciada en ciències ambientals, especialitzada en comunicació i educació ambiental, amb experiència en la gestió sostenible dels residus.

Experiència professional

Vaig treballar diversos anys a Itàlia amb una consultoria ambiental dedicada al disseny i implementació de campanyes de comunicació i sensibilització ambiental, i que ofereix suport tècnic en plans de gestió de residus i cursos de formació de tècnics municipals.
Actualment sóc consultora independent especialitzada en la gestió de residus urbans, en especial atenció a la fracció dels residus més significativa, que són els residu orgànics.

Vinculació amb el teixit social del poble o rodalies

He estat durant molts anys lligada a la piscina municipal de Centelles, quan encara es feia servir el “globus” a l’hivern. Vaig ser nadadora del Club Natació Centelles i monitora de natació i socorrista. També vaig ser membre durant molts anys de Mans Unides de Centelles, i membre del grup Pierrot Teatre Jove.

Interessos extralaborals

Sóc una persona inquieta, aficionada a la muntanya, a la natura, al teatre i als esports i actualment sóc jugadora d’un esport mixta anomenat “Ultimate” que es juga amb un disc volador (o frisbee).

 

 

Data actualització: 20/11/2015