Ajuntament de Centelles

EFACTURA

Presentació de factures electròniques

efactura
efactura
efactura

Servei de recepció de factures electròniques per part dels proveïdors de l'Ajuntament de Centelles i la Residència Sant Gabriel.
El format electrònic per emetre factures electròniques a l’Administració és Facturae, eina que el Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç posa a disposició de les empreses per la gestió i presentació telemàticament.

Per més informació sobre la factura electrònica Facturae:  www.facturae.es
La presentació de factures electròniques es realitza a través d'e.FACT, que és el servei que el Consorci Administració Oberta de Catalunya posa a l'abast de totes les administracions públiques catalanes.

Documentació
Manual d’usuari de la bústia de lliurament e.FACT

Qui ho pot sol·licitar?
Qualsevol empresa i/o professional que sigui proveïdor de l'Ajuntament de Centelles i la Residència Sant Gabriel.

Quan es pot sol·licitar?
En qualsevol moment. La bústia de lliurament de facturació electrònica és un portal web de lliure accés que permet als proveïdors de l’Ajuntament de Centelles i de la Residència Sant Gabriel el servei de tramesa de factures i documents annexos amb aquestes.  

A tenir en compte:
L’Agència Tributaria (AEAT) i el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC), usen el format XML donat per l’estàndard XadES, amb una estructura determinada coneguda com format ‘Facturae’.
Servei de validació de documents electrònics: A través d’aquest servei de validació emès per l’Agència Catalana de Certificació i d’acord amb el que estableix l’article 3.4 de la Llei 59/2003 de 19 desembre, es poden verificar els documents signats amb signatura electrònica avançada que té, respecte a les dades consignades en format electrònic, el mateix valor que la firma manuscrita amb els consignats en paper: http://www.catcert.cat/web/cat/6_5_5_test_validacio.jsp

Cost gratuït

 

 

 

Data actualització: 09/11/2016

Destaquem

© Ajuntament de Centelles · C/ Nou, 19 CENTELLES 08540 (Barcelona) Tel. 938 810 375 Fax: 938 812 094