Ajuntament de Centelles

TRANSPARÈNCIA MUNICIPAL

Transparència és posar a disposició de la ciutadania informació pública generada per l'Ajuntament, facilitant l'accés i la consulta per tal d'oferir al conjunt de la població un govern més transparent i facilitar la construcció d'opinió sobre l'activitat de l'Ajuntament.

La transparència ha d'arribar al màxim de processos interns del govern sempre garantint la protecció de les dades personals. La publicació de dades públiques del govern, en format reutilitzable, permet analitzar i avaluar la gestió de l'administració.

És un espai web que reuneix informació actualitzada sobre l'activitat municipal i els seus responsables polítics, així com l'esctructura de l'organització, la gestió econòmica, el personal, el pla de govern, la informació sobre ajuts i subvencions i altres informacions d'interès públic.
» Accedir al Portal de Transparència 

 

 

Els indicadors Infoparticip@ elaborats pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona avaluen com es presenta la informació per facilitar la transparència.
» Consultar indicadors infoparticip@

 

 

Data actualització: 21/11/2016

 

Destaquem

 

© Ajuntament de Centelles · C/ Nou, 19 CENTELLES 08540 (Barcelona) Tel. 938 810 375 Fax: 938 812 094