• David Viñolas Trio

    La proposta que presenta aquest trio té el jazz com a punt de partida i l'utilitza per explorar nous camins i possibilitats, tot investigant conceptes d'altres estils, encara que aquests no estiguin presents d'una forma molt evident en el repertori. El fet que no hi hagi cap instrument harmònic en la formació fa que la sonoritat del grup estigui basada en conceptes principalment melodicorítmics i que es doni força importància en la improvisació. Tot un repte. David Viñolas Trio fa la seva presentació oficial a les Vesprades de Tardor.

    Aquest trio el formen:
    David Viñolas - bateria
    Albert Bartolomé - saxos tenor i soprà
    Aleix Forts - contrabaix
    David Viñoles [+] Amplia
  • The Sey Sisters

    Amb les seves arrels a Ghana, al cor d'Àfrica, The Sey Sisters és un espectacular trio de veus negres i un dels conjunts vocals més emblemàtics del moment. Aclamada per la crítica internacional, figura entre les joves formacions de gospel amb més projecció actual.
    Aquest esplèndid trio de veus femenines ens convida a un sentit viatge musical pels gèneres més variats de la comunitat negra, des del gospel i l'espiritual fins al soul i la música africana, uns cants impregnats de profunda emoció, que en molts casos sorgiren de la lluita contra la injustícia i de la defensa dels drets humans.
    The Sey Sisters són tres germanes, Edna, Kathy i Yoly Sey, i l'Albert Bartolomé que les acompanya al piano. Des del 2006 canten juntes i tal com elles diuen: “Gospel that's the music we sing, that's the music we like and that's who we are”.
    Consulta el seu repertori
    The Sey Sisters [+] Amplia
  • Mariona Camats

    Nascuda l'any 1997 a la Garriga, Barcelona, la Mariona va començar a tocar el violoncel sota el mestratge d'Anna Mora i posteriorment de Lluís Claret. Ha rebut masterclasses de Maria de Macedo (Madrid), Carey Beth Hockett (Anglaterra), Asier Polo (País Basc), Jacob Shaw (Augsburg) i Julius Berger (Salzburg - Àustria - i Bückeburg i Augsburg - Alemanya-). Ha rebut el primer premi del Concurs Joves Intèrprets de Sant Cugat (2009, 2011) i el Concurs Corda de Barcelona (2012). També ha obtingut el "Grand Prix" en la Flame Competition 2012 (París). Ha actuat a Catalunya, França, Alemanya, Anglaterra, Holanda i Àustria. També ha col·laborat amb el Corella Ballet Company, amb els Viol·loncelistes de Barcelona, amb la Furius Music Orchestra i, com a solista, amb l'Orquestra Camera Musicae i amb la Jove Orquestra Simfònica del Vallès, sota la direcció de Gilles Apap. Actualment toca un violoncel Marc Laberte (1921) que va pertànyer a Pau Casals.
    Consulta el seu repertori
    Mariona Camats [+] Amplia
  • Albert Cano

    Nascut a Ginebra (Suissa) al 1996, va iniciar la formació musical als 8 anys a l’Escolania de Montserrat, on estudià piano i orgue amb Vicenç Prunés. Al 2010, va rebre una beca per estudiar a la Chetham's School of Music, a Manchester (Regne Unit), amb Graham Caskie i Marta Karbownicka per continuar els estudis. Allà guanyà varies competicions, com la Manchester International Concerto Competition, Chopin Prize o Yamaha Competition. Al 2013, va participar al concurs Ricard Viñes de Lleida, on rebé el premi al millor concursant de nacionalitat espanyola.
    Consulta el seu repertori
    Albert Cano [+] Amplia
  • Ernest Martínez

    Nascut a Vic el 1996, començà els seus estudis musicals a l'edat de 6 anys a l'Escola de Música de Vic. Un any més tard s'inicià en l'estudi de la guitarra a la mateixa Escola on encara avui n'és alumne del Mestre Francisco Gamallo.
    Ha participat en les darreres quatre edicions de Classes Magistrals a Vic del guitarrista Cubà Eduardo Martin i també en els dos darrers Cursos Internacionals d'Estiu de la Càtedra Emili Pujol de Cervera que imparteix el Mestre Carles Trepat.
    També ha participat en dues de les edicions del Concurs Instrumental Sant Anastasi de Lleida on va obtenir Menció d'Honor en la de l'any 2012 i Segon Premi en la de 2013. I ha obtingut el Primer Premi Especial en la modalitat de Guitarra i Primer Premi al millor intèrpret del Concurs d'Interpretació Musical i Composició de Girona 2013.
    Consulta el seu repertori
    Ernest Martínez [+] Amplia
  • Tècnica Mixta: Joan Asensio i Jorge Mesa "el Pirata"

    Un concert de Flamenco fresc i original on s'uneixen tradició i modernitat. La música composada pel guitarrista Joan Asensio es fon amb el cante Flamenco de "el Pirata" i el baile de José Manuel Álvarez.
    El repertori parteix del flamenco però experimenta amb altres colors provinents d'altres estils com el Jazz o la música mediterrànea. El resultat és la combinació de la tensió i la força propia del Flamenco més ortodox amb les sonoritats més actuals. Tècnica Mixta fa la seva presentació inèdita a les Vesprades de Tardor.
    Joan Asensio - "guitarra"
    Jorge Mesa "el Pirata" - cante.
    Nene Maya - Contrabaix electric.
    Raúl Manchón - percussió
    José Manuel Álvarez - Baile
    Joan Asensio [+] Amplia Joan Asensio [+] Amplia Joan Asensio [+] Amplia
  • Anna Urpina

    Nascuda a Vic l'any 1988, inicia els seus estudis de violí als set anys. Comença els seus estudis al Conservatori de Vic amb Tomàs González, després continua a Madrid amb Manuel Guillén i a la Universitat de Madison - Wisconsin (US) amb el prestigiós Vartan Manoogian (deixeble de Ivan Galaminan), posteriorment realitza el seu Màster al Reial Conservatori de Brussel·les amb Shirly Laub. Continua els seus estudis a la Hochscule für Musik de Leipzig. Ha rebut classes de Paul Kantor, Eva Graubin, Mimi Zweig, Pinchas Zukerman, Gerard Claret Natalie Boyarsky, Alexander Kerr, Masao Kawasaki, Serguei Fatkoulin, Latica Honda-Rosenberg, Stephan Picard.
    Consulta el seu repertori
    Anna Urpina [+] Amplia
  • Joan Ribé

    Nascut a Vic, inicia la seva formació musical a l'Escola de Música d'aquesta ciutat on estudia el piano amb Joan Rubinat. Continua els estudis al Conservatori Superior de Música de Barcelona amb Antoni Besses ( piano ) i Liliana Maffiotte ( música de cambra ). Finalitza el Grau Superior amb el Premi d'Honor en Música de Cambra. Posteriorment ha treballat amb Maria Jesús Crespo i Jacques Rouvier. Participant en diversos cursos d'interpretació pianística ha rebut consells de professors com B. Kawalla, A. Kémenes, R. Coll, F. Gevers, P.Badura-Skoda, I. Graubin...
    Ha realitzat i participat en concerts a diverses ciutats de Catalunya, Espanya i França. Actualment és professor de piano a l'Escola de Música i Conservatori de Vic.
    Consulta el seu repertori
    Joan Ribé [+] Amplia