• Diggi Daggi

  La petita òpera en un acte comença a un espai idíl·lic, on sembla que res pot enterbolir l’amor entre Bastienne i Bastien. Però la gelosia i els mals entesos s’interposen a la seva relació. De sobte el mag Colàs apareix per posar pau, o potser ho acaba embolicant tot una mica massa? Aquesta petita obra va ser la primera òpera escrita per Wolfang Amadeus Mozart a l’edat de dotze anys. Una història senzilla i divertida, un joc de nens amb la genialitat d’un gran geni.

  A càrrec de:
  Lídia Clua - Titellaire i narradora [+] més
  Sophie Klingele - Soprano [+] més
  Amaya Sangorrin - Piano [+] més
  Diggi Daggi [+] Amplia
 • Joves intèrprets

  Ariel Amor: 18 anys, estudiant de piano de l'Escola de Música de Centelles.
  Roser Pérez: 12 anys, estudiant de piano de l'Escola de Música de Centelles.
  Carla Elisabeth Mejía: 14 anys, estudiant de piano de l'Escola de Música de Centelles.
  Pau Vendrell: 13 anys estudiant de piano del Conservatori de Música de Vic.
  Núria Güell: 17 anys estudiant de violí del Conservatori de Música de Vic.
  Joves
 • Cabaret Sauvignon

  Denominació d’origen osonenca, de base sòlida amb rerefons d’arç, noguera i bedoll, harmonitzat amb cura i, melòdicament, dolç i delicat. Pot presentar-se amb enginy i un toc picant que, tanmateix, en reforça la frescor, o bé servir-se directament de forma pausada, compàs a compàs. El seu repertori ha estat escollit minuciosament entre els grans clàssics de la chanson, el swing i el manouche. Es recomana degustar-ne el so acompanyat d’una conversa agradable i una copa de cervesa, en un ambient de llum càlida i tènue.

  Músics:
  Alba Manyoses – Veu
  Marc del Pino – Acordió
  Coloma Bertran – Violí
  Joan Ramon Puntí – Guitarra
  Joan Druguet – Contrabaix
  Mestre de cerimònies:
  Jacob Valltramunt
  Cabaret Sauvignon [+] Amplia
 • Eduardo Cortés

  Una companyia jove, dinàmica amb energia, en els seus espectacles la música, el cant i el ball flueixen com l'aigua del mar, d'un mar de costa Catalana neta, tranquil·la i pura. Així mateix és com dòna nom DE CAMINO AL MAR

  Músics:
  Eduardo Cortés – Toque
  Miquel del a Tolea – Cante
  Mariano Santiago - Cante
  Paco de Mode - Percusionista
  Isabel Santiago - Bailaora
  Miguel Fernández "El Yiyo" - Bailaor
  Eduardo Cortés [+] Amplia
 • Julimar Victoria Gonzàlez León

  Neix el 7 de novembre de 1996 a Maracay, Veneçuela. Inicià els seus estudis de música als 7 anys, en el “Sistema de Orquestas Infantiles y Juveniles de Venezuela”, i la Escuela de Música Federico Villena, amb el professor Heemath Jahoor. Des de llavors ha participat en recitals, cursos, classes magistrals i entrevistes de premsa i televisió.
  El 2007 ingressa a la Academia Latinoamericana de Violín a Caracas, amb el mestre José Francisco del Castillo, i on participa en classes magistrals amb els professors Albert Markov, Donald Weilerstein, Maurice Hasson, Mihaela Martín, Yuri Nam Kung, Lynn Chang, David Visentin i Penélope Knuth, entre d’altres.
  Des del 2006, la Julimar ha estat integrant de la Orquesta Simfónica Juvenil de Aragua “José Félix Ribas”, i la Simfònica Nacional Infantil de Venezuela l’any 2007, dirigida per Sir Simon Rattle.
  Des de l’any 2004 és presentada com a solista acompanyada per orquestres com la Sinfónica Simón Bolívar de Venezuela, la Sinfónica Juvenil “Teresa Carreño” de Venezuela, la Sinfónica del Estado de Aragua i la Sinfónica Juvenil e Infantil del Estado de Aragua, entre d’altres, sota la batuta de mestres com Gustavo Dudamel, Carlos Riazuelo, Pablo Castellanos, Manuel López Gómez o Joshua Dos Santos. Entre les seves presentacions més elogiades destaca la realitzada amb la Orquesta Sinfónica Juvenil “Teresa Carreño” de Veneçuela el 2010, sota la direcció del mestre Gustavo Dudamel, interpretant la Sinfonía Española de Eduard Lalo.
  El novembre del 2013 comença els seus estudis a l’institut de Música de Chicago, als Estats Units, amb els professors Almita i Roland Vamos.
  Julimar Victoria Gonzàlez [+] Amplia
 • Daniel Blanch

  Daniel Blanch va formar-se amb Maria Canals i Raquel Millàs a l’Acadèmia Ars Nova de Barcelona. Va realitzar estudis de perfeccionament amb Maria Tipo, Ramon Coll i Brigitte Engerer. Ha estat premiat en diversos concursos nacionals i internacionals entre ells el Concurs Internacional Maria Canals. Ha actuat com a solista amb orquestres com la Sinfonia Varsovia, l’Orquestra Simfònica Nacional de Cuba, la Prague Chamber Orchestra, l'Orquestra Simfònica de Xalapa o l'Orquestra Simfòncia de Bialystok. Des de l’any 2002 forma un duet estable amb la violinista polonesa Kalina Macuta.
  www.danielblanch.com
  Daniel Blanch [+] Amplia
 • Cordes del Món

  Cordes del Món començar l'any 2012 a Parets del Vallès de la mà del seu director, amb Ernesto Briceño, com a iniciativa del Centre d'Estudis Musicals Maria Grever. Basant-se en agrupacions com Yo-Yo Ma i la Berklee World Strings, Cordes del Món va néixer amb la voluntat de donar a la música un contingut antropològic i dissenyar espectacles on hi poguessin convergir diferents disciplines, així com desenvolupar objectius socials, culturals i educatius. I a més a més, vinculant la proposta musical al patrimoni oral, al ball, la dansa, la gastronomia i les creences. Amb una formació flexible i variable, usa instruments que van des de la música clàssica a la música ètnica, passant per peces úniques i estranyes, moltes d'elles dissenyades pel luthier Ricard Margarit. El passat 2013, la banda ja va participar al Festival Connexions. En aquesta ocasió, la formació ho va fer al costat de Kiko Veneno i amb Raül Fernández 'Refree' en els arranjaments i la direcció musical. El mateix any, Cordes del Món participaria Nunca los daré por muertos, l'homenatge al poeta Juan Gelman, i a Geografia d'Espriu, el concert que tancava els actes de la programació de l'Any Espriu.
 • Associació Joan Manén

  L'Associació neix amb la intenció de difondre l'obra d'un dels músics catalans més importants del segle XX, Joan Manén (1883-1971): músic integral, superdotat, intuïtiu, virtuós i autodidacta, un català universal de personalitat captivadora que va impactar i emocionar mig món. En vida va ser considerat el violinista espanyol més important després de Sarasate. Com a compositor gaudí d'un gran prestigi i la seva extensa obra va ser interpretada als auditoris més importants d'Europa i Amèrica. Malgrat tot, avui dia molt pocs recorden la seva figura. és amb la determinació de canviar aquesta realitat que sorgeix l'Associació Joan Manén, una entitat sense ànim de lucre creada per músics i promotors amb la intenció de divulgar l'important llegat del músic, un sòlid i extens llegat que fins a l'actualitat ha restat injustament en l'oblit.