Imprimir Ajuda'ns a millorar Articles de l'alcalde

Acabant les feines del mandat

Abril de 2019 - Dóna la teva opinió

Estem acabant el mandat i, amb bona lògica, també estem finalitzant el que ens havíem compromès a fer. I en aquest moment veiem que s’està reparant i pintant la façana del carrer de Jesús on a la planta baixa hi ha les oficines de Serveis Socials; estem refent la façana de la Societat Coral La Violeta; hem fet el carrer del Vapor i ara estem fent el carrer de Fortuny.

Hem canviat tota la instal·lació de l’Estació Transformadora de Can Ripoll en armaris telegestionats i en aquest moment estem posant en marxa una estació transformadora al costat del dipòsit de l’aigua del carrer d’Ildefons Cerdà, cantonada amb Josep Falgueres, per tal de treure-la de l’edifici que hi ha a la plaça del Pi. Això ha significat un treball important, ja que hem hagut de recol·locar les connexions de la fibra òptica i de l’enllumenat públic per deixar la plaça molt més àmplia.

Estem treballant amb el Servei de Promoció Econòmica en l’àmbit de la formació, amb Benestar Social en l’àmbit d’atenció a la persona, així com també treballem amb Esports. En l’àmbit de la Cultura, estem fent la primera fase de les obres de la Pista, al costat del Casal Francesc Macià; hem engrandit la biblioteca municipal i hem reubicat el club Escacs i la secció del billar en un edifici del davant; hem fet el pla estratègic educació + cultura que un cop aprovat, al setembre, el grup impulsor posarà en funcionament, i també estem preparant totes les festes per a la diada de Sant Jordi.

Hem invertit en les escoles, especialment en l’edifici de baix de l’escola Ildefons Cerdà, pintant tots els interiors, fent les finestres i persianes noves i canviant les portes. S’està fent el camí que unirà a peu i amb bicicleta dels Hostalets de Balenyà a Centelles. Hem anat impulsant l’Agenda 21. Hem fet les reformes al cementiri... I en definitiva anem cloent el Pla que ens vam marcar a l’inici del mandat, com és la compra del Palau dels Comtes, per a iniciar una nova etapa, amb nous projectes i amb noves il·lusions.

Ara davant de tants projectes en molts dels quals he treballat durant els més de vint-i-quatre anys al davant de l’Ajuntament i trenta-tres com a regidor actiu, tant en governs com a l’oposició, deixo pas a nova saba i a noves idees. Per a mi han estat uns anys apassionants, plens d’il·lusions i d’encerts i, evidentment, d’alguna decepció. Però ara toca que les coses es mirin d’una altra manera, un equip entre nou i amb experiència com és el nostre, que és capaç de ser transversal, de treballar tots els problemes del dia a dia i d’anar donant solucions a les persones i al medi ambient.

La meva dedicació ha estat plena, i quan dic plena vull dir les vint-i-quatre hores del dia. Ho he fet amb il·lusió i ganes i ho estic fent fins el 15 de juny amb la mateixa il·lusió que sempre m’ha caracteritzat. Però ara em toca fer un punt i a part i emprendre nous camins i nous reptes, fora de la vida pública i més enfocada a la qüestió personal i familiar.

Sempre s’ha d’agrair a tothom el que han donat de si perquè tot això sortís a bon port i ho faig demanant disculpes a aquelles persones a les quals hagi pogut ofendre, començant pel personal de la institució i acabant per tots i cada un dels centellencs i de les centellenques.

L’any 1986 Centelles era d’una manera i ara és diametralment diferent. I penso, honestament, que jo he contribuït en què això sigui així.

Gràcies a tothom,


Miquel Arisa i Coma
Alcalde de Centelles

Centelles, abril de 2019Índex d'articles