Centelles Famílies
Cinema Cicle Gaudí
Presentació estudi turístic Ildefons Cerdà
Fira de la ratafia
Concert solidari
Mobile Week a Centelles
Miniconcerts de primavera
Agenda Biblioteca
Exposició Interaccions
Exposició dibuixos Cau de Bruixes
Protocol seguretat oficines municipals
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Formació pel treball

27/07/2021

Formació pel treball

Les possibilitats de trobar feina passen, sovint, per fer cursos de formació on es poden  aprendre aquelles habilitats i competències més valorades en el sector de treball que interessa, obtenir certificats de professionalitat, acreditacions, etc.

Per aquest motiu, des del Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament s’han organitzat diferents cursos de formació pel treball al llarg del primer semestre de l’any:

- Primers auxilis bàsics i DEA, dirigit especialment a persones que treballen amb gent gran. Un total de deu participants van obtenir el certificat del curs de suport vital bàsic amb DEA.

- Manipulació d'aliments. Curs destinat a persones que treballin o vulguin treballar en qualsevol feina relacionada amb els aliments (transport o venda de productes alimentaris, cuina, etc.). Nou persones van participar al curs i van obtenir-ne el títol.

- Digitalització administrativa, destinada a totes aquelles persones que han treballat en el sector administratiu, comptable, recepcionista, de vendes o comercial i que estaven buscant feina amb l’objectiu de millorar o actualitzar les seves competències i coneixements digitals. En total van participar-hi set persones.

- Peixateria, curs de formació professionalitzadora en el que es van treballar àrees d’atenció al client, prevenció de riscos laborals, higiene, seguretat alimentària i coneixement i tractament del producte, digitalització bàsica... El curs es va fer a Vic i a Malla en col·laboració amb Creacció i el Bon Preu i van participar-hi dues persones de Centelles.

- Digitalització de persones en recerca de feina i amb pocs coneixements informàtics, amb l’objectiu de conèixer els principals tràmits informàtics relacionats amb la recerca de feina, com són la identificació digital, el Drive, el correu electrònic, el currículum vitae... En total van participar-hi set persones.  

De cara a l'octubre està previst el curs Estratègies per superar la discriminació laboral en la cerca de feina, de 14 hores distribuïdes en sessions virtuals (el 13, 15 20 i 22 d’octubre de 9 a 11) i sessions en horari lliure. Les inscripcions es faran al setembre a l’Oficina de Promoció Econòmica (Tel. 938 811 257 i cntl.ope@centelles.cat) i les places s’assignaran per ordre d’inscripció.