Exposició romànic
Exposició romànic
Escenari secret
Campanya emergència
Cinema
Caminada popular
RunahART
Premi Centelles
Agenda Biblioteca
Teatre solidari
Mercat del Trasto
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

BAN 11 de setembre

10/09/2021

BAN 11 de setembre

L’Onze de Setembre d’enguany torna a estar marcat pel context sanitari a conseqüència de la pandèmia. Amb la voluntat d’anar recuperant la normalitat s’ha de ser encara prudents però mirant el futur amb optimisme.

Un futur on la ciutadania treballi conjuntament pel bé de tothom. En primer lloc, per assumir la responsabilitat individual que ens permeti vèncer el virus i, alhora, refer l’economia sacsejada per aquesta crisi. L’estratègia de futur ha d’estar basada en el dinamisme i la innovació, treballant perquè cap dels catalans i catalanes quedi enrere fent més gran l’escletxa de les desigualtats socials.

El nostre país és divers i plural i entre tots i totes n’hem de construir el seu futur amb el respecte a la llengua, la cultura i la història. Catalunya sempre ha liderat els projectes gràcies a la societat civil i a la solidaritat entre els seus ciutadans i ciutadanes; estem en un moment de tornar a reprendre aquests anhels per a fer entre tots i totes un país just, inclusiu i sostenible.

Un any més s’han organitzat activitats diverses a Centelles i a Osona per a commemorar la Diada de Catalunya. Us convido a participar-hi activament i a penjar la senyera a balcons i finestres. 

Josep Arisa Argemí
Alcalde accidental
Centelles, 9 de setembre de 2021