Sant Jordi
Oller i Guerra
Ballada sardanes
Cinema
Concert de primavera
Dansa
Exposició 200 anys Vedruna
Exposició Glòria Giménez
Agenda Biblioteca
Portes obertes escola bressol
Lindy hop
Futbol barri
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

BAN Revetlles de Sant Joan i de Sant Pere

20/06/2023

BAN Revetlles de Sant Joan i de Sant Pere

Davant la celebració de les revetlles de Sant Joan i de Sant Pere d'aquests propers dies que donen pas a la nova estació de l'estiu, amb la previsió d'uns dies molt calorosos i amb la finalitat que aquestes siguin viscudes intensament, amb respecte i sense incidents us vull fer avinent el següent:

Està prohibit fer fogueres i tirar coets, petards i altra pirotècnia a menys de 500 metres de les zones boscoses, atès que es poden provocar incendis forestals; afectant de forma explícita al barri de Sant Pau, la urbanització del Puigsagordi i els entorns de Mas Banyeres, entre d’altres.

Es recomana l'ús responsable del material pirotècnic autoritzat i s'apel·la al civisme de tothom per respectar el descans del veïnat i dels animals de companyia. Es recomana no tirar petards fins a la jornada de la revetlla. Recordeu que no podeu fer explotar petards en el mobiliari urbà, ni en béns públics i/o privats. Així mateix, s’ha de respectar el descans de persones amb sensibilitat i garantir el benestar animal que es pot veure alterat pel soroll de la pirotècnia.

No es poden tirar petards i coets en jardins públics amb massa forestal, ni en direcció a les cases, degut a la situació de sequera actual.

No es pot encendre cap foguera en tot el terme municipal, sense el permís corresponent.

Quan manipuleu productes pirotècnics heu de seguir totes les recomanacions del producte. Assegureu-vos que els vostres petards detonin a una distància prudencial de la resta de persones i zones de perill com terrenys agrícoles o espais envoltats de vegetació o bosc.

Si sou propietaris/àries de solars, us demanem que en feu la neteja al més aviat possible i que els mantingueu sempre en bones condicions de salubritat i seguretat.

Agents municipals vetllaran pel compliment d'aquest ban i per la vostra seguretat. Per a qualsevol urgència teniu a la vostra disposició el telèfon dels Vigilants Locals, el 686 93 73 64 i el general d'emergències 112.

Informar-vos que l’entitat de diables Cabrons i Bruixes de Centelles organitza una revetlla amb una foguera a l’entorn de la piscina coberta que serà oberta a tothom qui vulgui participar.

Finalment animar-vos a participar de l’acte de rebuda a Centelles de la Flama del Canigó aquest divendres dia 23 de juny a partir de 2/4 de 7 de la tarda, al Passeig, amb l'acte institucional que comptarà amb un recital de poemes i audició amb la Cobla Lluïsos.

Que tingueu molt bones revetlles.

Josep Paré Aregall
Alcalde de Centelles