Sant Jordi
Oller i Guerra
Ballada sardanes
Cinema
Concert de primavera
Dansa
Exposició 200 anys Vedruna
Exposició Glòria Giménez
Agenda Biblioteca
Portes obertes escola bressol
Lindy hop
Futbol barri
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

76ns concursos de pessebres familiars i de fanalets de Reis

30/11/2023

76ns concursos de pessebres familiars i de fanalets de Reis

Bases Concurs “Fem un Pessebre”

1. Podran participar-hi tots els pessebres que siguin del municipi de Centelles i que no cerquin una finalitat publicitària o comercial. Només es pot presentar un pessebre per persona. 
2. Poden ser construïts amb qualsevol material: natural, guix, material reciclat, etc.
3. La inscripció és gratuïta i es pot fer a l’Ajuntament a través del seguent enllaç o a les oficines municipals fins el dia 26 de desembre. Cal adjuntar fotos (màxim 3) o un petit vídeo de 30 segons del pessebre. Heu de rebre un correu de la vostra inscripció. 
4. El jurat farà una primera selecció a partir de les fotografies o vídeos rebuts. Si cal es visitaran només els pessebres finalistes. 
5. Hi haurà 3 premis i un obsequi-record per a tothom. 1r premi: 100 €, 2n premi: 75 € i 3r premi: 50 €. El jurat pot declarar deserts els premis.
6. El lliurament de premis es farà el diumenge dia 7 de gener a les 12 del migdia a la sala d’actes de la Societat Coral la Violeta.
7. Si doneu permís a la inscripció es publicaran les fotos dels pessebres al web de l’Ajuntament.

« FORMULARI INSCRIPCIÓ CONCURS PESSEBRES »

Bases Concurs “Fem un fanalet”

1. Han de ser inèdits, no s’acceptaran repeticions ni modificacions d’anys anteriors. Es poden fer amb qualsevol material. I han de portar el nom, cognoms i el telèfon del concursant.
2. No s’acceptaran els pessebres en miniatura ni els que cerquin finalitats publicitàries o comercials.
3. Es recolliran el dia de la cavalcada de Reis, de 8 a 9 del vespre, al costat de l’estàtua del Sagrat Cor de la plaça Major.
4. El jurat valorarà l’originalitat, la llum i la presentació dels fanalets. 
5. Hi haurà primer, segon i tercer premi i un obsequi per a tothom. El fanalet guanyador passarà a ser propietat de l’Ajuntament. El jurat pot declarar deserts els premis.
6. El lliurament de premis es farà el diumenge dia 7 de gener a les 12 del migdia a la sala d’actes de la Societat Coral la Violeta.
7. Els fanalets es podran recollir fins el dia 31 de gener al matí a l’Ajuntament.