Sant Jordi
Oller i Guerra
Ballada sardanes
Cinema
Concert de primavera
Dansa
Exposició 200 anys Vedruna
Exposició Glòria Giménez
Agenda Biblioteca
Portes obertes escola bressol
Lindy hop
Futbol barri
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Concurs d’Instagram del Cau de Bruixes 2024

17/01/2024

Concurs d’Instagram del Cau de Bruixes 2024

Fer fotos al Cau de Bruixes de Centelles té premi!!

Del 25 al 28 de gener de 2024 us convidem a compartir a Instagram les vostres fotografies del Cau de Bruixes 2024!

Participar en el concurs de fotografia és molt senzill:
1.    Segueix @ajuntamentcentelles
2.    Menciona @ajuntamentcentelles
3.    Fes servir l’etiqueta #ConcursCaudeBruixes
4.    Comparteix la teva foto feta amb el mòbil com a publicació o a stories. Si el teu perfil és privat has de fer una captura de pantalla i enviar-la per DM (Direct Message) d’Instagram.

Si compliu aquests 4 requisits estareu participant en el concurs!

 BASES DEL CONCURS

1. DURADA I PARTICIPACIÓ

El concurs tindrà lloc coincidint amb el Cau de Bruixes i tindrà vigència des del dijous dia 25 de gener de 2024 fins al diumenge 28 de gener de 2024 a les 23:59h.
Participaran en el concurs els autors de les fotografies amb l'etiqueta #ConcursCaudeBruixes i que siguin seguidors del perfil de l’Ajuntament @ajuntamentcentelles
Es poden penjar tantes fotografies com es desitgi.
La participació al concurs és gratuïta.

2. SOBRE LES FOTOGRAFIES

Les fotografies han de ser originals i fetes amb el dispositiu mòbil durant el període del concurs. No s'acceptaran les que siguin capturades amb càmera digital. El motiu de la fotografia pot ser qualsevol que estigui relacionat amb l'edició del Cau de Bruixes 2024.

3. ÚS DE LES IMATGES

Les imatges publicades a Instagram amb l'etiqueta #ConcursCaudeBruixes seran públiques al web de l’Ajuntament de Centelles (www.centelles.cat), i a perfils de xarxes socials com Facebook, Twitter, Instagram i Telegram. 
Totes les imatges que participin al concurs podran ser utilitzades per l’Ajuntament de Centelles en futures campanyes de promoció de la festa. 

4. PREMIS

1r premi: 90€
2n premi: 50€
3r premi: 30€
*En vals per menjar en un bar o restaurant de Centelles a escollir.
Els premis caduquen el 31 d’agost de 2024.
Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi s'entendrà que hi renuncieu i l’Ajuntament de Centelles no us haurà de compensar.

5. JURAT I VEREDICTE

El jurat emetrà públicament el seu veredicte la setmana del 19 al 23 de febrer de 2024 i estarà integrat per l’alcalde, un regidor/a, un tècnic de l’Ajuntament i dos professional de l’àmbit de la comunicació i/o la imatge.
No es tindrà en compte la participació d'un usuari quan hi hagin indicis clars de trampes o usos impropis. 
La decisió del jurat és definitiva, però es reserva el dret a modificar la seva decisió si el guanyador no contacta amb l'Ajuntament abans del 29 de febrer de 2024. En aquest cas se seleccionarà com a guanyadora la següent imatge amb més vots.

6. SOBRE EL GUANYADOR/A

La persona guanyadora serà contactada a través d'un missatge a la seva fotografia. El nom també es farà públic als comptes de Facebook, Twitter, Instagram i Telegram i a la pàgina web de l’Ajuntament. 
La persona guanyadora haurà de posar-se en contacte amb l'organització al correu centelles@centelles.cat i enviar-hi la fotografia original.

7. PROTECCIÓ DE DADES

Us informem que les dades dels participants no seran incorporades a cap fitxer.

8. FALLADES O ERROR DELS SISTEMES

L'organització no es fa responsable de cap fallada o error tècnic dels sistemes informàtics en línia, servidors proveïdors, equips informàtics o correu electrònic que pugui produir-se.

9. ACCEPTACIÓ DE BASES I CONDICIONS

La publicació d'imatges a Instagram amb l'etiqueta #ConcursCaudeBruixes implica l'acceptació d'aquestes bases. Pujar les fotografies a Instagram amb l'etiqueta #ConcursCaudeBruixes implica l'autorització perquè ens posem en contacte amb el guanyador/a mitjançant un missatge a la fotografia. 
La participació en el concurs implica també l'acceptació de totes les condicions d'Instagram que podeu consultar www.centelles.cat/caudebruixes