Camí escolar
Sopar solidari contra el càncer
De font a font
Comptabilitat per no comptables
Centelles Famílies
Concert de primavera
Portes obertes
Portes obertes
Exposició Miquel Vilà
Exposició espai Cerdà
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Carme Ruscalleda estrella de la 11a fira de la tòfona de Centelles

Carme Ruscalleda estrella de la 11a fira de la tòfona de Centelles

L'11a edició de la firà de la tòfona es celebrarà el dissabte 15 i el diumenge 16 una setmana abans que anys enrere. Miquel Arisa Coma, alcalde del poble va dir "vull agrair al xef i professor, Cesc Molera que ha estat sempre fidel a la fira." "Pensem que és un bon moment per poder comprar el preuat fong per a la cuina de Nadal". Pel regidor Xavier Serra Mas, regidor de promoció econòmica "una novetat serà la carpa climatitzada que hem instal·lat a la plaça major i hem procurat que l'espai firal tingui predomini de parades que ofereixen productes relacionats amb la tòfona".

Cesc Molera va dir "teníem la idea de revalorar la tòfona i fer que els cuiners la facin servir és fantàstic".

La novetat més destacada serà la classe magistral que impartirà Carme Ruscalleda , xef, cuinera i escriptora amb estrelles Michelin, parlant de "la tòfona d'hivern del país, és esperada desitjada i seductora", el diumenge al matí a la sala de baix de la Violeta.
Com a restaurants convidats el dissabte hi haurà el restaurant l'Ó de Món Sant Benet, amb Jordi Llobet (1 estrella Michelin) i el restaurant La Calèndula amb Iolanda Bustos.

Una altra novetat és el trasllat del 6è concurs de gossos tofonaires del dissabte que passa de fer-se a la tarda al matí al mateix lloc, costat de l'institut Pere Barnils.

Debuta enguany un concurs de cuina amb tòfona per alumnes d'hostaleria, els tres finalistes acabaran els plats a la carpa de la plaça major i optaran als tres premis que hi ha.

A part de productes relacionats amb la tòfona hi ha diverses activitats solidàries i atraccions destinades als més menuts que estan situades a la plaça de l'església.

Una de les activitats que es mantenen any rere any és el menja tòfona a Centelles quan els dos dies de la fira es podrà degustar tòfona a una desena de restaurants del municipi.

PROGRAMA D'ACTIVITATS FIRA TÒFONA 2018