Piscina estiu
Liceu a la fresca
Taller familiar
Jornada castellera
Caminades
preinscripcions tallers art
Activitats jove estiu
Formacio
Exposicio tallers art
Exposició Aznar Chagall
Exposició espai Cerdà
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Més d’un miler de persones desfilen a la rua del Carnaval

25/02/2019

Més d’un miler de persones desfilen a la rua del Carnaval

El dissabte 23 de febrer es va fer la rua del 39è Carnaval que aquest any tenia 1060 inscrits en 18 comparses. Es van veure desfilar a Tintin, elements galàctics, ocells, víkings, pingüins, xais, pirates i campanetes, peces de dòmino... El bon temps va ajudar que bona part del recorregut comptés amb molt de públic en una rua que va durar prop de 4 hores. 

La colla dels Amics i Parents amb uns eriçons molt acolorits van ser els encarregats d’encapçalar la rua i portar el Rei Carnestoltes. Un tro que va aparèixer buit i els membres de la comparsa convidaven al públic a ocupar-lo. 

En comparses A, les més grans, els guanyadors van ser: “Rio” (53 participants) amb uns vistosos guacamais. En segon lloc va quedar “Purgaland” (150 participants) de la colla Purgatori Parade i el tercer va ser per “Els Troneres; Segle XXII; el paleta ofegat...” (30 participants) que també va obtenir el premi a la millor carrossa i l’any vinent seran els encarregats del portar el Rei del Carnestoltes. 

En comparses B, els guanyadors van ser: “Dona’m corda” (25 participants), en segon lloc “I un be negre!” (20 participants) i, en tercer “Genis enlairats” (25 participants). 

Pel que fa a les disfresses individuals els premis van ser per: “Ya vestuz”, “I tu què talps” i “Els superpirates”. 

El dia abans, divendres 22 de febrer, es va fer el Carnaval de les escoles amb prop d’un miler de participants que van fer un final de festa amb diverses coreografies a la plaça Major. El tema d’enguany va ser L’Univers.