Exposició Ernest Faixedas
Cursa Sahara
Concert Catarres
Exposició Neus Martin
Concert Dan Imhoff
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

L'ECOESTACIÓ a la plaça Major del 25 al 29 de març

14/03/2019

L'ECOESTACIÓ a la plaça Major del 25 al 29 de març

Del 25 al 29 de març hi haurà instal·lada a la plaça Major l’ECOESTACIÓ; un mòdul mòbil del Consell Comarcal d’Osona amb equipaments digitals que permet la interactuació del públic amb l’objectiu de donar a conèixer de forma lúdica aspectes vinculats amb la gestió dels residus municipals i fomentar la recollida selectiva entre la població.

Cada dia al matí grups de nois i nois de les escoles i l’institut de Centelles la visitaran per conèixer la problemàtica dels residus i les solucions. En diferents moments del matí, restarà oberta per a qualsevol persona que s’hi vulgui apropar.

L’ECOESTACIÓ consta de diversos elements audiovisuals i hardware: una pantalla de gran format on s’hi projectaran vídeos informatius i tres pantalles tàctils individuals on hi ha minijocs. El propòsit és anar més enllà del pur entreteniment, volen educar i formar. Aprofiten els avantatges de la dinàmica de joc i van adreçats a nens i nenes a partir de 8 anys i a adults. Amb aquesta iniciativa, des de l’ajuntament de Centelles es continua fomentant el reciclatge al poble, que continua augmentant i s’apropa als objectius del Pla d’Acció Ambiental.