Protocol seguretat oficines municipals
Teatre familiar
Exposició Mostra dibuixos escolars Sant Jordi
Cinema
Fira de la Ratafia
Casal estiu
Pla Jove
Formació Google Ads
Una nit amb el Mag Lari
Parelles artístiques
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

L'ECOESTACIÓ a la plaça Major del 25 al 29 de març

14/03/2019

L'ECOESTACIÓ a la plaça Major del 25 al 29 de març

Del 25 al 29 de març hi haurà instal·lada a la plaça Major l’ECOESTACIÓ; un mòdul mòbil del Consell Comarcal d’Osona amb equipaments digitals que permet la interactuació del públic amb l’objectiu de donar a conèixer de forma lúdica aspectes vinculats amb la gestió dels residus municipals i fomentar la recollida selectiva entre la població.

Cada dia al matí grups de nois i nois de les escoles i l’institut de Centelles la visitaran per conèixer la problemàtica dels residus i les solucions. En diferents moments del matí, restarà oberta per a qualsevol persona que s’hi vulgui apropar.

L’ECOESTACIÓ consta de diversos elements audiovisuals i hardware: una pantalla de gran format on s’hi projectaran vídeos informatius i tres pantalles tàctils individuals on hi ha minijocs. El propòsit és anar més enllà del pur entreteniment, volen educar i formar. Aprofiten els avantatges de la dinàmica de joc i van adreçats a nens i nenes a partir de 8 anys i a adults. Amb aquesta iniciativa, des de l’ajuntament de Centelles es continua fomentant el reciclatge al poble, que continua augmentant i s’apropa als objectius del Pla d’Acció Ambiental.