dia internacional dels infants
xerrada menjar no es llença
Concert Santa Cecília
dia internacional contra la violència masclista
No fa per tu
Xerrada xarxes socials
Cinema Gaudí
Exposició Roser Cruells
Exposicio Land Art
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

BAN Revetlles de Sant Joan i de Sant Pere

19/06/2019

BAN Revetlles de Sant Joan i de Sant Pere

Davant la celebració de les revetlles de Sant Joan i de Sant Pere d'aquests propers dies que donen pas a la nova estació de l'estiu, amb la previsió d'uns dies molt calorosos i amb la finalitat de que aquestes siguin viscudes intensament, amb respecte i sense incidents us vull fer avinent el següent:

  • No es pot encendre cap foguera en tot el terme municipal.

  • Quan manipulen productes pirotècnics heu de seguir totes les recomanacions del producte. Sobretot assegureu-vos que els vostres petards detonin a una distància prudencial de la resta de persones i zones de perill com terrenys agrícoles o espais envoltats de vegetació o bosc.

  • Recordeu que no podeu fer explotar petards en el mobiliari urbà, així com utilitzar-lo de llançadora de coets.

  • Si sou propietaris/àries de solars, us demanem que en feu la neteja al més aviat possible i que els mantingueu sempre en bones condicions de salubritat i seguretat.

  • Agents municipals vetllaran pel compliment d'aquest ban i per la vostra seguretat.

  • Per a qualsevol urgència teniu a la vostra disposició el telèfon de la Policia local, el 686 93 73 64 i el general d'emergències 112.


També, un any més, Centelles rebrà la Flama del Canigó aquest diumenge dia 23 de juny a partir de 2/4 de 7 de la tarda, al Passeig, amb l'acte institucional que comptarà amb la participació dels Geganters de Centelles, del grup Trobada poètica i l'audició de sardanes amb la cobla Lluïsos de Taradell.

Que tingueu molt bones revetlles. 

Josep Paré Aregall
Alcalde