Exposició Sóc Cos
Exposició Joaquim Renart
Piscina estiu
Espai jove
Activitats jove estiu
Caminades
Agenda familiar
Exposició espai Cerdà
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

BAN Revetlles de Sant Joan i de Sant Pere

19/06/2019

BAN Revetlles de Sant Joan i de Sant Pere

Davant la celebració de les revetlles de Sant Joan i de Sant Pere d'aquests propers dies que donen pas a la nova estació de l'estiu, amb la previsió d'uns dies molt calorosos i amb la finalitat de que aquestes siguin viscudes intensament, amb respecte i sense incidents us vull fer avinent el següent:

  • No es pot encendre cap foguera en tot el terme municipal.

  • Quan manipulen productes pirotècnics heu de seguir totes les recomanacions del producte. Sobretot assegureu-vos que els vostres petards detonin a una distància prudencial de la resta de persones i zones de perill com terrenys agrícoles o espais envoltats de vegetació o bosc.

  • Recordeu que no podeu fer explotar petards en el mobiliari urbà, així com utilitzar-lo de llançadora de coets.

  • Si sou propietaris/àries de solars, us demanem que en feu la neteja al més aviat possible i que els mantingueu sempre en bones condicions de salubritat i seguretat.

  • Agents municipals vetllaran pel compliment d'aquest ban i per la vostra seguretat.

  • Per a qualsevol urgència teniu a la vostra disposició el telèfon de la Policia local, el 686 93 73 64 i el general d'emergències 112.


També, un any més, Centelles rebrà la Flama del Canigó aquest diumenge dia 23 de juny a partir de 2/4 de 7 de la tarda, al Passeig, amb l'acte institucional que comptarà amb la participació dels Geganters de Centelles, del grup Trobada poètica i l'audició de sardanes amb la cobla Lluïsos de Taradell.

Que tingueu molt bones revetlles. 

Josep Paré Aregall
Alcalde