Formació empresarial virtual
Centelles Famílies
Formació treball virtual
Exposició Pere Relats
Exposició Inés de Haro
Cicle Gaudí Tardor 2020
Protocol seguretat oficines municipals
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Inscripcions obertes al curs “Tinc més de 45 anys i no tinc feina. Què faig?”

05/03/2020

Inscripcions obertes al curs “Tinc més de 45 anys i no tinc feina. Què faig?”

El proper dimecres 25 de març començarà el curs Tinc més de 45 anys i no tinc feina. Què faig? De 15 hores de durada, l’impartirà Antoni Mates i Madrona, psicòleg i coach i està destinat a persones en recerca activa de feina, majors de 45 anys i que considerin que l’edat els representa un problema per a trobar un treball.

Els objectius són desenvolupar habilitats per adaptar-se als canvis, conèixer eines de manteniment de la motivació i la resistència a la frustració, aprendre a identificar què és el que hem de canviar de les nostres rutines en la recerca de feina, esborrar creences limitadores, enfortir creences de creixement personal, aprendre com modificar el nostre pla d'acció i posar en pràctica nous hàbits en la recerca de feina.

El curs es farà els dies 25, 27 de març i 1 d’abril a la Sala de Vidre del Casal Francesc Macià. És gratuït i amb places limitades que s’assignaran per ordre d’inscripció. Les persones interessades s’han d’inscriure abans del 18 de març a l’Oficina de Promoció Econòmica de Centelles (c. Nou, 11, tel. 938 811 257, correu electrònic cntl.ope@diba.cat de 9 a 2 h).