Festa Major
Sardnes
Piscina estiu
Exposició Premi Centelles
Teatre Terra baixa
C El musical
Protocol seguretat oficines municipals
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Festa Major de Centelles, roda de premsa

18/08/2021

Festa Major de Centelles, roda de premsa

El dimarts 17 d'agost es va fer la presentació de la Festa Major de Centelles que se celebrarà del 27 d'agost a l'1 de setembre. L'alcalde, Josep Paré Aregall, va destacar que se segueix "amb un pregoner que sigui del poble, però visqui a l'estranger, enguany serà Mireia Fontarnau Vilaró que resideix a Dinamarca". Va insistir en el fet que tenen en compte les restriccions COVID en tot moment. Per l'alcalde "l'esforç de molta gent fa que la festa major sigui possible i a més creiem que és important per la cultura". Cara l'any que ve va remarcar que serà ja el 80è Premi Pintura del Centelles.

La regidora de cultura, Anna Chávez Calm, va explicar que "alguns actes tornen al centre del poble, que tots els actes van amb reserva a través de la pàgina web i hem procurat que molts artistes locals tinguin lloc a les activitats: Lildami i Lola and the Rhinos, Sleeping the Monkey, Boys Damm, ... i també hem fet que hi hagi actes per tots els públics, estem segurs que serà millor que l'any 2020".

El regidor Josep Arisa Argemí va dir que "les atraccions estaran a la zona de la piscina, com sempre, però guardant les distàncies necessàries, del 27 d'agost a l'1 de setembre".

Va explicar que hi haurà esports: Billar, escacs, i Futbol entre d'altres. Hi haurà punts liles a la Plaça Major i la Riera Blanca.

Entre els actes previstos hi ha teatre amb el grup local Aquinahora que interpretarà "Després de la pluja", concentració i recorregut de vehicles clàssics, Havaneres amb Cantus Firmus, 4t concert d'estiu de la societat coral la Violeta, concerts de la Selvatana, sardanes, plantada de gegants, i diverses activitats per la mainada i el jovent.

També hi ha el correfoc que es farà al Pla del Mestre i la fi de la Festa Major amb un pirotècnic des del Portal de la Vila.