Festa Major
Piscina estiu
Exposició Premi Centelles
Teatre Terra baixa
C El musical
Protocol seguretat oficines municipals
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

De la A a la Z de Jordi Sarrate al Marçó vell

26/10/2021

De la A a la Z de Jordi Sarrate al Marçó vell

Jordi Sarrate va ser el protagonista de la seva exposició al Marçó vell, de la A a la Z, el dissabte 23 d'octubre. Hi va haver parlaments de l'alcalde, Josep Paré Aregall, la regidora de cultura Anna Chávez Calm, del mateix Sarrate, de Ton Granero, i Toni Moreno, mentre que Imma Valldeneu i Montserrat Grau van llegir poemes de J.V. Foix. Victor Sunyol va excusar la seva absència. Per l'alcalde, Josep Paré Aregall "Tornem a tenir la sort de veure novament obra de Sarrate al poble, és un orgull poder acollir una mostra d'aquestes característiques".

També es va aprofitar per presentar el llibre que porta el nom de l'exposició, com va dir Sarrate "però hi ha unes 200 fotografies d'obres meves, que no cabrien aquí al Marçó".

Sarrate va comentar que l'editor de la seva obra, Toni Moreno, coneix bé la seva obra i publica el que creu convenient, Moreno va explicar, "Però l'exposició no és una antologia, és la meva visió de la seva obra, ja que ell em va permetre triar lliurement quines pintures seves volia retratar per aparèixer al llibre". Per Granero "l'obra de Sarrate traspua poesia pels quatre costats, i sempre amb el seu característic blau Montserrat".

Fins al 28 de novembre es podrà visitar l'exposició. Cada diumenge a migdia es farà visita guiada a càrrec de l'autor.

Sarrate torna a exposar al seu poble de manera consecutiva, ja que va presentar el 2019 "Itinerari" i el 2020 "Ruta 80".