Festa Major
Piscina estiu
Exposició Premi Centelles
Teatre Terra baixa
C El musical
Protocol seguretat oficines municipals
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Presentada la Trobada de Teatre de Centelles que es farà del 5 al 14 de novembre

27/10/2021

Presentada la Trobada de Teatre de Centelles que es farà del 5 al 14 de novembre

La trobada de teatre torna a Centelles del 5 al 14 de novembre, de divendres a diumenge, la presentació es va fer el passat dimarts al casal Macià. Destaca la representació de la trilogia d'Esteve Soler: Contra el progrés i la democràcia i Contra l'amor. També es representarà El nou ordre mundial i Fem l'última copa de Harold Pinter. A més hi ha l'espectacle familiar Anem passant. De la companyia: Clown cia. Àngels Aregall, Pierrot teatre, "hem passat la proposta de l'any passat a aquest, posàrem 26 actors en escena i agraïm a l'Ajuntament la seva implicació a la trobada. Ara faltarà veure el ressò que tindrà entre el públic".

Joan Roura, director de Contra l'amor, va explicar "són contes petits, petites històries, amb un llenguatge surrealista. Però creiem que la gent, a la que convidem a venir, s'ho passarà bé és una proposta fresca" també va agrair "a l'Ajuntament per apostar per aquestes activitats, no a tot arreu ho fan".

Iria Roig, directora de contra el progrés i la democràcia, va puntualitzar "que al principi hi havia Jordi Arqués, però no va poder seguir. Penso que l'obra serà divertida i impactant amb un humor negre i on l'autor interpel·la a l'espectador amb un plantejament fres, si bé no deixa de ser una obra dura".

Pel director Leo Vicente, de El nou ordre mundial i Fem l'última copa, va recalcar "no són obres per canalla, Printer és clau amb el seu llenguatge, són peces que alerten sobre valors morals nostres en perill i es pregunten si hi ha dignitat humana".

La regidora de cultura, Anna Chávez Calm va agrair a tothom en especial a Pierrot per seguir endavant amb la trobada "a la vegada que estem molt satisfets de què tots els locals del centre del poble: Casal Macià, la Violeta i el Centre Parroquial, hi estiguin implicats. És un luxe poder fer a Centelles aquest teatre comarcal".

L'alcalde, Josep Paré Aregall, va destacar "nosaltres apostem clarament per la cultura i pel teatre de la trobada, el resultat segur que és bo i estem molt orgullosos d'acollir actors i actrius d'arreu de la comarca per aquesta ocasió i poder mantenir la trobada que ja fa 14 anys que es fa a un nivell molt alt de qualitat".