Exposició Ernest Faixedas
Cursa Sahara
Concert Catarres
Exposició Neus Martin
Concert Dan Imhoff
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Constituït el nou Consell d’Infants

22/11/2021

Constituït el nou Consell d’Infants

L'alcalde, Josep Paré Aregall i el regidor d'educació, Víctor López Coronas, van presidir l'acte de relleu i presa de possessió dels consellers i conselleres del Consell d'infants de Centelles que es va fer divendres 19 de novembre a la sala de plens. Tant l'alcalde com el regidor van agrair a tots els infants la seva participació en el Consell i la feina feta.

Com es va fent en els darrers anys en aquest acte deixaven el càrrec sis membres, que són dos de cada escola, i que han estat al Consell els darrers dos anys, temps màxim del mandat pel qual són escollits a les seves escoles. Al mateix temps en varen entrar sis de nous. Tant els que entraven com els que sortien i els que quedaven per fer l'any que els resta complir, van llegir una nota explicant com veien la seva participació en el Consell i agraint a tothom el fet d'haver pogut participar en el Consell.

El Consell d'infants el formem representants de totes les escoles de primària del municipi i es reuneixen cada mes per tractar temes d'interès tant de la comunitat educativa com del poble. Aquest curs vinent ja entrarà a la 12a edició. No havent pogut celebrar encara els deu anys pel tema de la COVID-19. Però el regidor Víctor López Coronas va assegurar que es faria quan és pugui.