Festa Major
Sardnes
Piscina estiu
Exposició Premi Centelles
Teatre Terra baixa
C El musical
Protocol seguretat oficines municipals
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Presentada la 14a Fira de la Tòfona de Centelles

10/12/2021

Presentada la 14a Fira de la Tòfona de Centelles

El restaurant Via va acollir, dijous 9 de desembre, la roda de premsa de presentació de la 14a Fira de la Tòfona de Centelles, que tindrà lloc el dissabte 18 i diumenge 19 de desembre. Primer va parlar l'alcalde, Josep Paré Aregall, "la tòfona per aquest temps és ideal tot i ser inici de la temporada". El restaurant Via és dels pocs que ofereixen tòfona tot l'any. Paré també va dir "la tòfona no és cara per cuinar, ja que cal fer-la servir amb mesura". Va recordar que el poble havia estat un centre de la tòfona "que arribava a ser el que marcava el preu del producte". Va agrair a tothom que participa a fer la fira "ja que és molt important pel poble".

El regidor de Promoció Econòmica, Josep Arisa Argemí va explicar "que els horts de cal Comte seran el centre de les parades que ara ja són 19". Va destacar que la carpa de la plaça major "acollirà les degustacions i els tallers de cuina que enguany aniran a càrrec de Carles Gaig, Albert Boronat, David Gil, Cesc Molera i Fina Vila, Jordi Parareda i Montse Uran".

I sobretot va remarcar que es farà el 3r concurs de cuina amb tòfona per alumnes d'hostaleria. Va reconèixer que si no fa bon temps "serà un problema ja que no hi ha pla alternatiu". Per Arisa "tots hi hem posat molta il·lusió i volem que tot surti bé".

Un dels actes destacats serà el 8è concurs de gossos tofonaires amb totes les inscripcions plenes i la presentació del llibre Tòfones: el misteri del bosc (basat en fets reals) text Fina Vila i il·lustracions de Laura Marsal.