Sant Jordi
Oller i Guerra
Ballada sardanes
Taller masculinitats
Bibliocabina
Presentació llibre
Cinema
Concert de primavera
Dansa
Exposició 200 anys Vedruna
Exposició Glòria Giménez
Agenda Biblioteca
Portes obertes escola bressol
Lindy hop
Futbol barri
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Les Vesprades de tardor de Centelles han tingut un bon nivell

13/12/2021

Les Vesprades de tardor de Centelles han tingut un bon nivell

L'alcalde, Josep Paré Aregall, i el director artístic i organitzador Jordi Sala Matavera, van ser els encarregats d'inaugurar la 10a edició de les Vesprades de tardor, el divendres 10 de desembre, Paré va destacar "el nivell i el prestigi que han assolit al llarg dels anys i l'alegria de poder tornar a oferir en directa aquest esdeveniment, després que l'any passat la COVID-19 ho va impedir". Per Sala "hem intentat mantenir els eixos de cada any, és dir jazz, flamenc i clàssica i pel que fa a joves autors no s'ha pogut fer audició, però es resulta que Buch va formar part d'una de les edicions anteriors quan encara era jove intèrpret".

La 10a edició de les Vesprades de tardor es van cloure el diumenge 12 al matí, van ser tres dies intensos amb concerts d'alt nivell, del 10 al 12 de desembre al Casal Francesc Macià.

El divendres 10 va obrir les vesprades el Jazz especial de Pablo Rodríguez i Humberto Rios, un duet on el canari Rodríguez toca el violí i el cubà toca el piano. Des de 2016 mantenen una trajectòria artística conjunta. Van interpretar el seu nou treball discogràfic Conversaciones on desenvolupen onze creacions pròpies on exploren la fusió entre el jazz, el folklore canari, i les sonoritats clàssiques de l'època impressionista.

Dissabte 11 va ser el torn del flamenc, que és un dels clàssics de cada any, amb Eduardo Cortés Quinteto. Cortés nascut a Barcelona va presentar el seu quintet que es mou entre un treball en un Flamenc més profund i el jazz, amb pinzellades de música brasilera i folk.

Va cloure el cicle, diumenge 12, Eudald Buch s'ha format a l'Escolania de Montserrat, el Conservatori de Vic i la Chetham's School of Music (Manchester), va tocar Classica amb peces de Johan Sebastian Bach, Alexander Skriabin i Franz List.
Des de l'organització valoren molt positivament el certament i el nivell dels artistes, esperant poder oferir una nova edició l’any vinent.