Exposició romànic
Exposició romànic
Escenari secret
Campanya emergència
Cinema
Caminada popular
RunahART
Premi Centelles
Agenda Biblioteca
Teatre solidari
Mercat del Trasto
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Els plans d’igualtat a les empreses

14/12/2021

Els plans d’igualtat a les empreses

El passat dimecres 1 de desembre de 2021 es va fer la sessió informativa Els Plans d’igualtat. Una oportunitat per a les empreses que volen incrementar el compte de resultats, a càrrec de Sílvia Requena, advocada especialitzada en igualtat de gènere.

Durant la sessió es va destacar que per complir la normativa les organitzacions de més de cinquanta persones treballadores hauran de tenir aprovat el pla d’igualtat a març de 2022 com a molt tard, i que el fet d’implementar-lo permetrà formalitzar contractes amb l’administració pública. 

L’elaboració i aprovació del Pla d’igualtat comporta uns mesos de dedicació, ja que cal fer una diagnosi i negociar les mesures a aplicar en els següents anys amb la representació legal de les persones treballadores. Tot i així, durant l’acte es va posar en valor que, més enllà del compliment de la normativa, el pla d’igualtat aporta altres beneficis com són el compromís i implicació de les persones treballadores, la motivació, avançar-se al compliment de l’Agenda 2030 i la millora de la imatge de l’empresa.