Festa Major
Sardnes
Piscina estiu
Exposició Premi Centelles
Teatre Terra baixa
C El musical
Protocol seguretat oficines municipals
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Inaugurada l'exposició de pessebres als baixos del Palau

20/12/2021

Inaugurada l'exposició de pessebres als baixos del Palau

L'Associació de Pessebristes de Centelles ha muntat una vintena de pessebres al local de la Planta baixa del Palau (plaça Major). Tal com va dir Miquel Matavacas, membre de l'Associació "no hem pogut fer el pessebre gran que solíem fer entre tots per les mesures anti-COVID-19, i per això hem optat per posar els pessebres individuals que podeu veure, tinguen en compte que segueixen una línia argumental del quadre número 1 al darrer quadre".

Com cada any als diorames hi han amagades diverses figures o temes que no formen part del muntatge per ser descoberts i poder emplenar la fulla pertinent per entrar a un sorteig.

L'alcalde, Josep Paré Aregall, el dissabte 18 de desembre quan es va inaugurar l'exposició, en nom de l'Ajuntament, va agrair la tasca de l'entitat "el treball que feu any rere any és sempre interessant i aprofitar aquests baixos dóna una imatge fantàstica a les vostres obres i serveix per anar treien rendiment d'un local històric que és del poble". Va recordar també "que treballem per restaurar-lo com més aviat millor per poder gaudir de tot l'immoble".

La mostra es podrà visitar del 18/12/2021 a 09/01/2022, dissabtes i festius de 12 a 2 i de 6 a 8, i el dia 30, Festa del Pi, de 10 a 12 i de 6 a 8.