Protocol seguretat oficines municipals
Inscripcions Carnaval
Cau de Bruixes
Sopar embruixat
Presentació del llibre Disneyització del futbol
Cinema Cicle Gaudí
Exposició Gerard Pagès
Exposició Subirà
Agenda Biblioteca
Tallers Art
Cinema Gaudí
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Activitats de Reis a Centelles

04/01/2022

Activitats de Reis a Centelles

Per començar les activitats d'aquestes diades prèvies als Reis Mags hi ha un campament reial el diumenge 2, dilluns 3 i dimarts 4 de gener, titulat La màgia als horts del Palau de 4 a 2/4 de 8 del vespre als horts del Palau dels comtes on si podrà trobar el carter reial per donar-li les cartes a ses majestats. També es poden fer passejos amb ponis o deixar-hi les pipes de la canalla, al racó de les pipes. Hi ha multitud de regals amb els noms de la mainada del poble i es pot veure un taller de preparació de les caixes que es recolliran el dia 5 a la tarda, a més d'actuacions diverses. L'activitat està sent molt seguida per la gent i té una acceptació molt bona, destacant la idoneïtat de l’indret.

Aquests mateixos dies caldrà mirar cap al turó de Puigsagordi on es podrà albirar la màgia del turó de 7 a 9 del vespre.

El dimecres 5 de gener, dia de la cavalcada, començaran les activitats amb la Carregada de regals de 2/4 de 5 a 1/4 de 6 de la tarda a la plaça Major, que aniran cap a les escoles Ildefons Cerdà a deixar-los i recollir els reis que baixaran amb cavalls per arribar a les 6 de la tarda al Passeig on els reis d'Orient seran rebuts per les autoritats del municipi i faran un petit discurs. Després aniran a peu fins a la plaça on els esperaran les carrosses, que aquest any estrenaran nous equips, per fer la cercavila: carrer Socós amunt, Rudolf Batlle, Montserrat, sant Josep ... i acabar als horts del Palau on hi haurà els tres trons pertinents per saludar la gent, ja que els regals no es poden fer com es feia que els donava cada rei a la mainada sinó que van amb una bossa hermètica i cadascú els ha de recollir.