Festa Major
Sardnes
Piscina estiu
Exposició Premi Centelles
Teatre Terra baixa
C El musical
Protocol seguretat oficines municipals
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Esports amb valors

08/02/2022

Esports amb valors

Des de la Regidoria de Joventut i Benestar Social de l’Ajuntament de Centelles sumem esforços per portar al nostre municipi el projecte ESPORTS AMB VALORS promogut pel Consell Comarcal d’Osona.

Centelles serà doncs, un municipi més de la comarca que desenvoluparà aquest projecte amb i per joves. ESPORTS AMB VALORS és un projecte conjunt on es reuneixen persones joves per jugar a qualsevol esport col·lectiu, fent ús de l’espai públic i utilitzant l’esport per crear un espai saludable de convivència i compartir experiències. Tot això, dinamitzat de la mà de professionals de EVAL i l’ajuda i suport dels professionals tècnics de l’Ajuntament, contribueix a donar un nou ús a l’espai públic mentre eduquem en el lleure.

Aquest nou projecte, que pretén apropar els valors de convivència entre els i les joves del municipi mentre es fomenta la pràctica esportiva, s’oferirà cada divendres a les 16.45h a la pista de l’Escola Ildefons Cerdà (edifici de dalt)  durant els mesos lectius (setembre-juny). El públic al qual va dirigida són joves d’entre 12 i 18 anys (a partir de 1r d’ESO), els quals podran començar a gaudir de l’activitat a partir del proper 4 de març de 2022.

Tot i que l’activitat és gratuïta pels participants es demana formalitzar una inscripció prèvia, les quals estaran obertes durant tot el curs escolar i s’hi podran incorporar nous participants sempre que es vulgui. Per formalitzar la inscripció cal dirigir-se a EL PIPA (C/ Jesús 25) o a l’Espai Jove (C/ Rafael Casanova 8).

Des d’ambdues regidories esperem que aquest projecte, previst com a una de les accions a desenvolupar en el marc del nou PLA JOVE 2022-2025 que s’ha d’aprovar en breu, sigui un èxit igual que ho està essent en la resta de municipis de la comarca que també hi estan involucrats.