Festa Major
Sardnes
Piscina estiu
Exposició Premi Centelles
Teatre Terra baixa
C El musical
Protocol seguretat oficines municipals
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Els equips esportius de Centelles se sumen a la jornada contra la LGTBIfòbia en la pràctica esportiva

21/02/2022

Els equips esportius de Centelles se sumen a la jornada contra la LGTBIfòbia en la pràctica esportiva

Els equips esportius de Centelles es van adherir a la celebració del Dia Internacional contra l’Homofòbia al Futbol, que es va celebrar dissabte 19 de febrer i que té per objectiu garantir els drets de totes les persones a gaudir d’una pràctica esportiva lliure de qualsevol tipus de discriminació per raó d’orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere.

És el 19 de febrer, la data què va néixer Justin Fashanu, primer futbolista en actiu que va fer pública la seva homosexualitat. Britànic, d’origen nigerià, Justin va cursar la majoria de la seva carrera esportiva en el futbol anglès i va arribar a jugar en més de cinc equips. En record a la memòria d’aquest jugador i amb l’objectiu de destacar la seva lluita i coratge, es va impulsar el Dia Internacional contra l’Homofòbia en el Futbol, iniciativa que es fa extensiva a les diferents pràctiques esportives.

Davant la discriminació per raó d’orientació sexual, identitat o expressió de gènere, podeu contactar amb l’Oficina Tècnica d’Igualtat de Gèrnere i LGTBI d’Osona al telèfon 937 027 284 o 650 540 732.