Festa Major
Sardnes
Piscina estiu
Exposició Premi Centelles
Teatre Terra baixa
C El musical
Protocol seguretat oficines municipals
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Obra recent de Josep Musach al Marçó vell

22/03/2022

Obra recent de Josep Musach al Marçó vell

El diumenge 20 es va fer la inauguració de l'exposició "obra recent" de Josep Musach que es podrà visitar al Marçó vell fins al 24 d'abril. La darrera exposició de Musach va ser el febrer de 2020 quan la seva obra va sevir per inaugurar el Niu del Palau. Ara torna a exposar obra nova, però al centre d'art el Marçó vell.

L'alcalde, Josep Paré Aregall, va obrir l'acte destacant el paper fonamental de Musach en l'art a Centelles "enguany estem al norantè aniversari d'un artista que porta gairebé 80 anys pintant". Paré, li va agrair que hagi dedicat molt del seu temps a promocionar Centelles i l'art al municipi tan individualment com amb l'empresa. Va destacar les moltes exposicions que ha fet Musach al llarg de la seva trajectòria i que "va ser l'ànima de l'escola de dibuix al poble, que ha deixat tant pòsit, i un dels ferms defensors i fundador del Premi Centelles".

En aquesta exposició "obra recent" hi ha un tema comú l'influència de la pandèmia a la població, en tots els quadres es pot reconèixer el tema, segons Musach "he pintat una mena de ser que representa la COVID i es pot veure als quadres". L'artista va dir que llegiria el discurs inaugural "per no perdre'm en coses banals" va voler agrair a tothom la seva presència a l'acte inaugural i va convidar a conèixer la seva obra nova.

No és una exposició convencional d'en Musach, ja que encara que alguns quadres són l'herència del que ha fet al llarg de la seva trajectòria, hi ha molta innovació que ens permeten conèixer un nou Musach. La mostra ens porta una obra creada al llarg dels darrers dos anys, que ens transmet la vitalitat d'un artista, capaç de reinventar-se a cada exposició sense perdre els orígens, ben segur no deixarà indiferent ningú.