Municipi cuidador
Piscina estiu
Activitats extraescolars
Exposició Ombres
Agenda Biblioteca
Pujada Puigsagordi
Teatre solidari
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

El gra de sorra dels joves pel 8M

24/03/2022

El gra de sorra dels joves pel 8M

Els joves també han volgut reivindicar-se contra el patriarcat. En motiu del 8M (dia mundial de les dones) i dins el programa d’actes previst per aquesta data a Centelles, els joves del municipi han volgut aportar el seu gra de sorra en aquesta lluita per la igualtat de gènere.

Malgrat les inclemències del temps de les darreres setmanes que han endarrerit i dificultat l’execució de l’activitat prevista, per fi han pogut plasmar les seves reivindicacions en format de mural.

Sota el lema “CREMEM LES CADENES” els joves han pintat en un dibuix, on el color lila és el predominant, les seves ganes de acabar amb les desigualtats, injustícies i diferències entre els diferents gèneres. El mural, on es pot veure una figura femenina alliberada de les cadenes i sostenint un ram de flors, ha estat dissenyat, dibuixat i pintat pels propis joves.

La idea original de Laia Sánchez ha estat la escollida per ser representada i, amb l’ajuda i col·laboració de l’artista local David Casals i els joves dels serveis de joventut (EL PIPA i Espai Jove) i de tallers d’art, s’ha aconseguit el resultat esperat que es pot gaudir al pati compartit que separa els edificis d’ambdós serveis.