Festa Major
Sardnes
Piscina estiu
Exposició Premi Centelles
Teatre Terra baixa
C El musical
Protocol seguretat oficines municipals
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Lliurament del Premi Relat Breu i Poesia jove 2022

29/04/2022

Lliurament del Premi Relat Breu i Poesia jove 2022

El passat dissabte 23 d’abril, coincidint amb la diada de Sant Jordi on es commemora el dia de la rosa i el llibre, es va dur a terme el lliurament dels dotzens premis de Relat Breu i Poesia per a joves.

L’acte va tenir lloc com a part de l’espectacle Cafè i Coruscant presentat per Arnau Casanovas i Guim Puig, els quals van ser els encarregats de guiar l’esdeveniment. Presidits i acompanyats per l’alcalde Josep Paré Aregall i la regidora de cultura Anna Chávez Calm van fer la lectura de l’acte del jurat i van lliurar els diplomes als tres guardonats que van poder assistir a l’acte.

En l’edició d’enguany en total hi van participar 44 persones, 26 en la modalitat de relat breu i 18 en la modalitat de poesia. A la modalitat de prosa, dotat amb 300 euros, el premi va ser per 1933 de Fiona Sarola Lozano i l’accèssit, dotat amb 150 euros, per El salt de la Nora de Joan Mariné Canals.

Pel que fa a l’apartat de poesia el premi, dotat amb 300 euros, va ser per Mare de la fosca de Guim Oliver i Juher i l’accèssit, dotat amb 150 euros, va ser per El pou dels ulls de Pau Serrallonga i Boixader.