Festa Major
Piscina estiu
Exposició Premi Centelles
Teatre Terra baixa
C El musical
Protocol seguretat oficines municipals
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Comencen els actes dels 30 anys de l’Associació de la Gent Gran

27/05/2022

Comencen els actes dels 30 anys de l’Associació de la Gent Gran

El passat dissabte 21 de maig es va fer l’acte inaugural de l’exposició al Niu del Palau dels 30 anys d’activitat de l’Associació de la gent Gran de Centelles. Va prendre la paraula l’alcalde, Josep Paré Aregall, que va felicitar a tothom per la feina feta a l’exposició i va recordar la importància que ha tingut l’Associació al llarg d’aquests anys “L’Ajuntament de Centelles sempre ha col·laborat directament i ha participat en el funcionament donant suport i dinamitzant les activitats”. Van parlar també representants de la Junta. A la mostra es poden veure els treballs fets al llarg del curs actual i una secció amb fotografies de record dels darrers anys.

Aquests 30 anys de celebració tindran el dia central el 4 de juny amb la  13a Jornada de la gent gran a la Pista del casal Macià on hi haurà taller de Tai-Chi, activitats compartides amb l’Espai Jove, zumba Intergeneracional amb Montse Vilamajó entre altres activitats.

Abans, el dia 29, estrena teatral amb el grup de l’Associació Mai és tard que interpretaran un barret de palla d’Itàlia, direcció Montse Vila i Iria Roig.

I els dies 31 de maig, 1 i 2 de juny es faran activitats intergeneracionals.