Festa Major
Piscina estiu
Exposició Premi Centelles
Teatre Terra baixa
C El musical
Protocol seguretat oficines municipals
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

La XIII Jornada de la Gent Gran tanca les activitats del 30è aniversari

08/06/2022

La XIII Jornada de la Gent Gran tanca les activitats del 30è aniversari

Amb la XIII Jornada de la Gent Gran, el dissabte 4 de juny a la Pista del Casal Francesc Macià, es van cloure els actes del 30è aniversari de l’Associació de la Gent Gran. S'han fet actes diversos com l'exposició de treballs al Niu del Palau o la representació teatral “Un barret de palla” amb Mai és tard, grup d'actors i actrius de l'entitat. Del 31 de maig al 2 de juny es van fer activitats intergeneracionals.

El dissabte 4 va ser un matí de molta activitat a la pista del Casal Francesc Macià. Va començar amb la benvinguda de l'alcalde, Josep Paré Aregall i la presidenta de l'entitat Cristina Mancebo al centenar de socis i sòcies que van assistir. Seguidament, es va fer un taller de Tai-Chi amb Paqui Martínez i un de Ioga amb Marta Bort.

Per refer forces es va fer un esmorzar i a continuació, ball i activitats compartides amb l'Espai Jove. A continuació es va fer una sessió de Zumba intergeneracional amb direcció de Montse Vilamajó.

A la Cloenda la regidora de Gent Gran, Neus Verdaguer Paré, va coordinar l'entrega de rams i flors a les col·laboradores de les activitats, va felicitar tothom "perquè han anat molt bé totes les activitats i estem contents de la participació". L’alcalde va tancar l'acte, i va recordar la importància de l'entitat al municipi. Va esmentar sobretot a l'exregidora Assumpta Vall-llovera, que era a l'Ajuntament i va ajudar a fundar l'entitat fa trenta anys la qual va assistir a la cloenda. També es va fer un agraïment a Pepita Casals que és membre des de l'inici. Per Paré "Des de l'Associació i l'Ajuntament es valora molt positivament tores les activitats que s'han fet i cal continuar endavant en aquesta tasca que és important pel poble".