Festa Major
Piscina estiu
Exposició Premi Centelles
Teatre Terra baixa
C El musical
Protocol seguretat oficines municipals
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Nova edició del curs de premonitors

03/08/2022

Nova edició del curs de premonitors

Com ja és tradició en època de vacances d’estiu, des de la Regidoria de Joventut i el PIPA s’ha tornat a organitzar el curs de formació de premonitors/es de lleure dirigit a joves d’entre 14 i 17 anys. Enguany el curs s’ha realitzat entre els mesos de juny i juliol i ha estat novament impartit per professionals de l’escola d’Educadors Quiràlia de Manlleu.

Un total de 18 joves del municipi i de les rodalies han cursat l’etapa teòrica durant la primera setmana de juny-juliol a les instal·lacions del PIPA i l’escola d’adults de Centelles. Al llarg d’aquesta formació de 20h han adquirit nocions bàsiques, recursos i eines per desenvolupar activitats en el lleure amb infants i joves.

Durant el mes de juliol, s’han repartit per diferents casals de la comarca (segons la població d’origen) per realitzar la part pràctica de la formació, també de 20h. D’aquesta manera han pogut posar en marxa tot allò après durant la primera part de la formació. Els casals que els han acollit han estat el casal d’estiu Centelles, el casal de Balenyà, el casal de l’Esplai Pica Pincs d’Aiguafreda, el casal de l’Hípica de Centelles, el casal municipal de Tona i el casal de l’escola Andersen de Vic.

Esperem que n’hagin tret tot el suc possible i que la formació els hi sigui d’allò més útil!