Apunts creativitat
Mercat Trasto
Exposició Premi Centelles
Agenda Biblioteca
Teatre Terra baixa
Formació empreses i emprenedors
Cinema
Protocol seguretat oficines municipals
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Replantejament del Biciaigua i canvis logístics a algunes activitats de la Festa Major

30/08/2022

Replantejament del Biciaigua i canvis logístics a algunes activitats de la Festa Major

Per temes logístics s’han hagut de modificar alguns dels actes programats per a la Festa Major. L’estat de sequera actual ha fet replantejar el Biciaigua que serà sense remullada durant el recorregut però comptarà amb festa de l’escuma (al parc de davant del pavelló) i fi de festa a la piscina d’estiu (entrada lliure) amb inflable i música fins a les 2 del migdia. El recorregut començarà al Pla del Mestre (a les 11h). El circuit passarà pels carrers: Pla del Mestre, Barcelona, Tagamanent, Onze de Setembre, Buenos Aires, Santa Coloma, Descatllar, Verge de Montserrat, Diagonal, Sant Jaume, Tarragona, Girona, Camí de la Llavina, pont de les Bruixes, Can Minguet, Mare de Déu de Núria, Manlleu, Castell del Fitó i Ronda dels Esports. Hi haurà aparcament vigilat per a les bicicletes dels participants.

El dia 1 de setembre es farà, de 4 a 8 de la tarda, un torneig de futsal 3X3 a la pista del parc del Poliesportiu en categories minis i benjamins; alevins i infantils i cadets. Hi haurà demostracions de jugadors del primer equip.

El dissabte, 3 de setembre, s’anul·la la ruta de tapes pels bars del poble i, el diumenge 4, l’esmorzar de la trobada de colles geganteres es trasllada de la plaça Major a la plaça Vella.

Recordar que en cas de pluja els canvis d’ubicació es comunicaran a través de les xarxes socials municipals.

» Consulta la programació de la Festa Major d’estiu