Apunts creativitat
Mercat Trasto
Exposició Premi Centelles
Agenda Biblioteca
Teatre Terra baixa
Formació empreses i emprenedors
Cinema
Protocol seguretat oficines municipals
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

S’inicien les obres del carrer de Sant Jaume

06/09/2022

S’inicien les obres del carrer de Sant Jaume

Aquesta setmana s’iniciaran les obres d’urbanització del carrer de Sant Jaume. La seva execució es farà per fases i, des de l’inici i fins al final de les mateixes, provocaran restriccions en la circulació de la zona. Aquestes mesures poden afectar la quotidianitat dels veïns i veïnes i, des de l’Ajuntament es demana comprensió i col·laboració amb les mesures que s’hagin de prendre i la senyalització que s’instal·li.

El mapa adjunt mostra les restriccions que s’aplicaran a partir del dimecres 7 de setembre. Les obres afectaran la cruïlla del carrer de Montserrat amb el carrer de Sant Jaume i davant de la casa del Pla del Mestre. Les obres s’inicien per aquest tram ja que quan l’obra estigui acabada implicarà una millora en la urbanització de l’entorn però com que també es milloren els serveis l’obra comença per la part més baixa, fent les connexions amb el sanejament i, a mesura que evolucioni l’obra es prioritza que aquesta connexió estigui operativa.

A través de les xarxes socials i la web de l’Ajuntament s’anirà informant del desenvolupament d’aquesta primera fase i com afectarà als veïns i veïnes de la zona.

» OBRIR PLÀNOL