Exposició romànic
Exposició romànic
Escenari secret
Campanya emergència
Cinema
Caminada popular
RunahART
Premi Centelles
Agenda Biblioteca
Teatre solidari
Mercat del Trasto
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Inauguració del Rober Social de Centelles

23/11/2022

Inauguració del Rober Social de Centelles

El Rober Social de Centelles és ja una realitat. El dimecres 23 de novembre s’ha fet la inauguració oficial del projecte, situat a un local del carrer Sant Antoni Maria Claret. L’alcalde, Josep Paré Aregall, ha felicitat a les persones que han fet possible aquesta iniciativa “estem  molt contents que s’hagi portat a terme i us felicitem per la idea i la tasca duta a terme”. També hi eren presents la regidora de Benestar Social, Neus Verdaguer Paré, el representant del Consell Comarcal president del consorci d’Osona de Serveis Socials, Rafael Cuenca i Gemma Nohales de l’Agència de Residus de Catalunya, juntament amb les persones que estan participant, impulsant i donant forma a aquest projecte acompanyades de Benestar Social, Càritas Centelles i el Programa Pedala del Consorci d’Osona de Serveis Socials. 

La idea d’un Rober Social a Centelles s’inicia fa tres anys com a iniciativa d’un grup de dones que participaven a un Grup Socioeducatiu al municipi. A partir d’aquesta idea s’ha anat construint juntament amb Benestar Social i el Programa Pedala el projecte del Rober Social, on la premissa inicial és ajudar a totes aquelles persones de 16 a 99 anys del municipi de Centelles, oferint la roba a aquelles més vulnerables i amb necessitats socioeconòmiques. L’altre premissa és contribuir amb el medi ambient i donar una segona vida a aquelles peces de roba que es puguin reutilitzar.

El  Rober Social funcionarà cada dimecres de 9,30 a 11,30 h al carrer Sant Antoni Maria Claret, 5. S’ofereix de forma gratuïta, mitjançant una entrevista a Benestar Social, a les persones que ho puguin necessitar. Si la gent hi vol col·laborar pot portar la roba sobrant al local de Càritas de la ronda dels esports de Centelles, els dijous de 9 a 11h.